Salut, cel mai probabil la vara voi promova un magazin sau 2, unul care are cauta sa-si desfasoare activitatea doar online si altul ce cauta sa isi desfasoare activitatea online si offline.
Voi cum va promovati,vati promova propriul magazin online?
Salut, cel mai probabil la vara voi promova un magazin sau 2, unul care are cauta sa-si desfasoare activitatea doar online si altul ce cauta sa isi desfasoare activitatea online si offline.
Voi cum va promovati,vati promova propriul magazin online?
Marian , nu te supara si scuze de offtopic. Am citit cateva din topic-urile tale si sunt de parere ca pt moment e prea mult pt tine un forum de calitatea asta precum seopedia. Am vazut ca primesti negative la orice topic, iar asta ar trebui sa iti dea de gandit. Uite cum sta treaba, din cate inteleg nu ai nici un site dar vrei sa faci ceva, eu sunt dispus sa iti ofer hosting gratis, doar sa incepi sa faci ceva concret.
Toti avem proiecte dar pana nu le incepem nici nu vb de ele pe forum, de aceea consider ca aceste topicuri generaliste iti fac mai mult rau.
Sper sa nu primesc negative ( oricum nu ma intereseaza reputatia ) dar consider ca orice persoana ce are vointa poate invata tocmai de asta cred ca este si cazul lui Marian.
In prima instanta, ar trebui sa pui pe picioare acele magazine. Apoi te poti pune pe promovare si discutii pe forumuri. Eu am un site care iti explica cum si unde iti poti promova afacerea. Dar despre asta vom vorbi daca doresti cand vei avea magazinul online, nu doar ideea. Si eu am idei, dar nu vorbesc deja despre ele, precum si alti useri de pe forum.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)