Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: Rugaminte - idei pentru promovarea unui magazin online de cadouri

Tsmihai este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th March 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

Implicit Rugaminte - idei pentru promovarea unui magazin online de cadouri

Salut,

De ceva vreme am lansat un magazin online de carduri si vouchere cadou ( site-ul din semnatura) si as vrea sa ma ajutati cu un feedback si cateva idei de promovare pentru acest site.
    Mentionez ca am facut o campanie adwords, unde am avut o rata de click foarte buna, insa conversia a fost aproape de 0 si nu stiu care este cauza. In ceea ce priveste campania, am pus keyword-uri unice pt fiecare ad in parte, am pus cuvinte cheie negative si am studiat zilnic raportul privind cuvintele cheie care au generat traficul.
    Acum as vrea sa-mi stabilesc o traiectorie si as fi foarte bucuros sa ma ajutati cu ceva idei.

Multumesc anticipat!

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de Tsmihai Vezi Post
    Mentionez ca am facut o campanie adwords, unde am avut o rata de click foarte buna, insa conversia a fost aproape de 0 si nu stiu care este cauza.
    Fiindca intr-un magazin de cadouri lumea mai mult intreaba (ce ar putea sa) decat cumpara.
    Conversia e mica si la un magazin cu specific care nu are in spate un brand, darmite la ceva generalist.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th March 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

Implicit

@Marius Cristian Multumesc! Da, si asta este adevarat si mai e si faza ca oamenii sunt destul de reticenti la acest gen de cadou, se gandesc cum sa duca o hartie?

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Tsmihai Vezi Post
    @Marius Cristian Multumesc! Da, si asta este adevarat si mai e si faza ca oamenii sunt destul de reticenti la acest gen de cadou, se gandesc cum sa duca o hartie?
    Asta vroiam sa spun si eu, la noi in Romania Gift Card-urile nu prea sunt "promovate". Sincer , probabil se merge pe principiul, doar nu dau bani cadou.
    Nu stiu, poate se schimba si prinzi un val de noi clienti, adica in America, orice firma, pana si un mic butic de pe colt are posibilitatea sa iei Gift Card la ei, nu am inteles de ce dar presupun ca e la moda si cum luam mai tot din America .
    Ce fel de text foloseai in reclamele Adwords, nu faceau confuzia cu vouchere gratuite, nu?

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    35

Implicit

In romania mai trebuie promovata mult ideea asta de gift card, pe langa ca nu sunt familiarizati cu idee romanii sunt si asa reticenti la schimbari.

Probabil nu-ti ramane decat sa-ti divesifici oferta in continuare si sa astepti sa se schimbe trendurile.
    Cred ca e important si genul de oameni pe care ii targetezi: tineri, angajati de birou, oameni cu studii superioare, genul care sunt mai modernisti, mai deschisi la nou.. Poate ar merge niste campanii targetate pe anumite siteuri. Si bineinteles ai grija sa le furnizezi si genul lor de cadouri, giftcaduri.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Ideea e frumoasa dar nu stiu cat se pliaza pe comportamentul si cunostintele utilizatorilor.

Adica nu stiu cati cunosc termenul de voucher si cu atat mai putin cum sa-l foloseasca.
    Rata de conversie e normal sa fie asa din moment ce poteniali clienti iteresati de un cadou gasesc ceva cu care nu sunt obisnuiti.

Pe concret, daca mai intereseaza cadou bijuterie pt mama, iubita, sefa... in momentul in care ajung pe /cadouri-bijuterii/ ceea ce vad nu e un cadou bijuterie, ci un card/voucher...

Mai vezi traficul pe expresiile Voucher Cadou, gift card sau alte cuvinte pe care le targetezi.

O exprimare: Ofera cadou celor dragi un Voucher Cadou pentru o ....
    Daca ti-s dragi cu adevarat poate o idee buna e chiar obiectul.

Deci doar parerea mea de persoana nefamiliarizata cu vocherele.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th March 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

Implicit

Ce fel de text foloseai in reclamele Adwords, nu faceau confuzia cu vouchere gratuite, nu?
    Nu, fiecare ad continea un call to action, plus o valoarea. ( un ex de ad : Ofera-i un voucher Spa Cadou. comanda acum cadoul perfect de la 100 lei )

Referitor la idee aca nu sutn promovate, ai dreptate sutn brand-uri in la noi care au sistem propriu de carduri cadou si nici nu mentioneaza de ele in magazin.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

@ Eradu Publicul tinta este format din oameni cu venituri peste medii si care obisnuiesc sa faca cadouri mai mari de 300 de lei. Din experienta de pana acum 85% din clienti sunt barbati, iar majoritatea cred ca s-au familiarizat cu conceptul de Gift Card de prin strainatate.
    Probabil ca e o chestiune de timp si de educarea a pietei.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

@1nescu Multumesc pt feedback! Proiectul imi place foarte mult, pacat ca momentan nu prinde cum ar trebui si cred ca principala cauza este mentalitatea oamenilor.
    Ideea a venit ca urmare a faptului ca de multe ori nu stii ce cadou sa alegi si atunci ma gandesc ca mai bine ii lasi libertate sa-si aleaga ce vrea decat sa cumperi un cadou pe care va fi nevoit sa-l schimbe sau eventual il va arunca intr-un colt.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

E ceva greu de implementat in constiinta clientului, incarca sa faci un nume in romana poate Gift Card nu spune mai nimic pentru multi, poate unii se astepta sa fie ceva ce se baga in priza sau in telefon acest GIFT CARD
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th March 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

Implicit

@lovelife Mi-am facut un profil al clientului, dar nu stiu exact cum sa ajung la el e vorba in principal de barbati 27-40 ani, venituri peste medii, destul de ocupati si carora nu le place ideea de a merge dupa cadouri.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

ai targhetat pe adwords "idei de cadouri" ? eu am gasit ceva clienti cu aceasta cautare la ceva oarecum similar
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Promovarea unui site
    De Gabriel Puscuta în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 8th November 2010, 12:56
  2. Vand link pr 5, magazin cadouri
    De martynesku în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 7th January 2009, 19:15
  3. Primii pasi pentru un prim magazin online...
    De Prometeu în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 2nd December 2008, 01:30
  4. Promovarea unui blog medical in limba engleza
    De Psyche în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 21st February 2007, 16:09
  5. Promovarea unui site educational in limba engleza
    De Psyche în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th February 2007, 01:13

Permisiuni postare