18th October 2014, 16:16
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
bluestyle
Care este regula tagului H? Cate h1 si h2 sunt necesare pe o pagina?
H1 = Foloseste-l o singura data si sa fie pus doar pe titlu.
H2, H3...Hx = Le poti folosi o data sau de mai multe ori in aceeasi pagina daca isi au rostul pentru vizitator. Priveste-le ca pe subtitlurile unei carti, ca pe niste capitole care il ajuta pe cititor sa citeasca (scaneze) mai usor continutul acelei pagini.
Ai un procent mare de backlinkuri de slaba calitate si mult prea multe ancore pe ''acvarii'', incearca sa diversifici cu ancore generice: click, aici, vezi, acesta, site, blog, etc.
Recomandari (nu pentru SEO, dar la fel de importante):
- designul mi se pare prea incarcat, greu de parcurs. Inteleg analogia dintre albastru si apa, insa mie mi se pare obositor pentru ochi; as alege fara ezitare un fundal alb si as folosi albastru doar in logo si alte elemente de design.
- logo-ul este prea banal
- rosul acela folosit pe prima pagina pentru casetele "construrie, intretinere, reparatii" nu cred ca este o alegere prea inspirata, tinand cont ca in acea zona vizitatorii ar trebui sa faca o niste actiuni
Sustin recomadarile colegilor de a incepe un nou site. Eventual alege un domeniu de brand in favoarea unui keyword, nu este o nisa foarte grea si poti ajunge in top destul de repede si cu un domeniubrand.ro care sa fie promovat corect.
Sfat prietenesc: daca incepi un alt proiect ar fi mai bine sa apelezi la un profesionist astfel vei evita greselile pe care le-a facut in prezent. Iti recomand de pe forum pe Tom, Sorin Frumuseanu, Robyroy [cu siguranta mai exista multi alti colegi buni
]
Ti-am trimis pe PM 5 recomandari foarte bune de domenii libere (verificate acum ROTLD) brandabile, scurte, usor de memorat si care sugereaza domeniul tau de activitate.
Ultima modificare făcută de Polo; 18th October 2014 la 16:38.
Motiv: completare