Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Facebook = O mare hotie! Reach-ul este fals.

ovidiu_negoescu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th October 2013
    Locaţie
    targoviste
    Posturi
    72
    Putere Rep
    0

Implicit Facebook = O mare hotie! Reach-ul este fals.

Facebook a devenit in ultimii ani o reala afacere atat pentru cei care detin compania, dar si pentru utilizatori. Daca la inceputuri totul mergea bine, pe parcurs compania a inceput sa fure pe fata.
    Problema este cu paginile de like si promovarea lor pentru a atinge un numar mai mare de utilizatori. Detin cateva pagini, unele crescute organic, altele platite si targetate pe zone, sex, interese. Saptamana trecuta una din pagini de 8k isi facea treaba, reachul pe postari era bun, pagina activa cu 60k impactul postarilor. Eh...de 4 zile pagina este in cap. Orice postare pe pagina abia daca mai este vazuta. Impactul mediu al unei postari acum este de 80-300. Traficul in site a scazut de la 1000-1300 unici la 200-350, si asta in cateva zile.
    Cum se poate ca pagina pentru care am investit cateva mii de dolari, targetata, activa sa "moara" incet?

Cred ca raspunsul in stim cu totii: FACEBOOK a devenit o companie nesimtita.
    Nu era suficient sa ai o pagina buna, activa pe care se discuta ?! Acum esti fortat sa si promovezi postarile pe pagina in care oricum ai investit!

Facebook iti ia banii de doua ori! Cand aduci fanii pe pagina, si inca o data cand vezi ca trebuie sa promovezi postarea ca sa fie vazuta de cei care au dat like.

Multumim, FACEBOOK! Reusesti sa furi bani, legal!

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

De ce ai afirmat in titlu ca "reach-ul este fals" ?

Pentru cei organici, importante ar fi și niște campanii în care îi încurajezi să aibă pagina trecută la ”following”

Și un alt articol poate interesant/util Why Is Facebook Page Reach Decreasing? More Competition And Limited Attention | TechCrunch

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    41
    Posturi
    355
    Putere Rep
    26

Implicit

Dupa cum ai auzit paginile verificate au vizibilitate de 15 %, iar paginile normale 1 %. Ca sa iti faci postarile vizibile trebuie sa platesti. Odata ce platesti, pagina devine un pic mai vizibila si ii poti creste reach-ul ala care ii spui tu. Cu partea a doua ai dreptate. Si google face la fel. A ajuns mare ii rup pe cei mici si isi promoveaza propriile interese. O sa se strice treaba din ce in ce mai mult pe facebook.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

s-a f*tut iar reachul zilele trecute. Pagina foarte activa de peste un milion fani, de la 3-400.000 reach a ajuns la 7-15.000

LuKian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Petrosani
    Vârstă
    39
    Posturi
    782
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    s-a f*tut iar reachul zilele trecute. Pagina foarte activa de peste un milion fani, de la 3-400.000 reach a ajuns la 7-15.000
    Confirm si eu,
    Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Am vazut si eu ca ne cam freaca, dupa ce treci de 3-4k, reachul scade drastic. Ma gandesc ca cel mai bine e sa ramai la nivel de 2 2,5 k, daca postezi zilnic e ok. Paginile mele au primit like-uri organic, nu am invitat prieteni etc. Cand ma bucuram si eu ca incep sa creasca ... reachul la cateva sute.. sau chiar zeci la link-uri.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Bhall este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    23rd May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    25
    Putere Rep
    22

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Dupa parerea mea conteaza si ce postezi. Daca postezi ceva viral sau cu potential de "viralizare" poti sa ai de 10 ori mai multe reachuri decat la o postare simpla despre brand-ul tau . Explicatiile pentru care nu ai reach-uri sunt multe, insa ideea principala este ca daca un user care ti-a dat like la pagina ( nu conteaza organic , platit sau cumparat ) nu a interactionat deloc cu posturile tale este considerat un user care nu este interesat de tine de fapt si pe viitor nu o sa i se mai prezinte postarile tale.
    Nu neg ca umbla si ei la reach-uri si ca viralizeaza ce le convine lor

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cat de Sigur este Traficul din Facebook Pentru Adsense?
    De Hakuna Matata în forumul Adsense
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 4th April 2013, 18:09
  2. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th March 2013, 11:11
  3. Cum obtin reach maxim prin adwords
    De attempt în forumul Adwords
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 8th May 2009, 15:55
  4. Dreamhost - hotie ?
    De bogdancr în forumul Hosting
    Răspunsuri: 8