Site-ul in cauza este: medicaltours punct ro.
Rog ca prin bunavointa voastra sa-mi acordati o parere / sugestie despre optimizarea SEO a acestui site.
Multam'
Site-ul in cauza este: medicaltours punct ro.
Rog ca prin bunavointa voastra sa-mi acordati o parere / sugestie despre optimizarea SEO a acestui site.
Multam'
Ar fi fost mai ok sa fi postat in sectiunea Studii de caz . Eventual poate il muta un moderator.
In primul rans eu as modifica titlul. Dupa parerea mea este prea lung.
Apoi as pune un nofollow pe paginile din meniu neimportante, gen filozofie, cariere, contact, ba chiar si pe ,, prima pagina ,, . Nu cred ca vrei ca sa optimizezi siteul pentru cuvinte gen "prima pagina"![]()
Blogul l-as pune pe un subdomeniu al siteului. Ti-ar aduce un plus de fresh content. Vad ca acum este pe un alt domeniu. Cam asta la prima vedere. Designul este unul curat, chiar imi place.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
well... eu sunt asociat la MTC si ma ocup si de site dar pe tine nu te cunosc... ce-i drept m-am ocupat mai mult de varianta in franceza, voyageimplant.com , I followed the beef
@robyroy: pagesculpting cu nofollow nu mai merge de vreo 2 ani.. daca vrei intradevar sa faci treaba asta calumea fa-o cu robots.txt
la faza cu 'prima pagina' ai si nu ai dreptate.. am citit pe google webmasters central ca eeste indicat sa lasi ancora catre home natural, chiar daca nu contine cuvinte cheie relevante pentru site.. desi nici eu nu fac asta mereu, transform textlinkul respectiv intr-un gif.
Ultima modificare făcută de Mar; 18th July 2011 la 14:03.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)