Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: Curs affiliate marketing

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de cris Vezi Post
    clar ca nu va exista nici odata vreun afiliat care sa explice ce si cum , e ca si cum tu ti-ai taia singur craca
    sunt un exemplu viu al afiliatului care explica ce si cum cat despre magazine, de cele mai multe ori sunt habarnisti, pana sa faca si cursuri... mai e.
    eMag prin PS era de departe cel mai in masura sa ajuta la dezvoltarea pietii, dar, din pacate au adoptat pozitia testoasei cu capul la cutie, au devenit activi cand au facut trecerea de la program la retea.

bogdy23 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th November 2013
    Vârstă
    45
    Posturi
    69
    Putere Rep
    0

Implicit

Buna ziua va multumesc tututor pt amabilitatea de a-mi raspunde inteleg ca nu este nimeni ceva pe la 2 parale ar mai trebui putin investigat.Pe mine nu ma interesa daca cineva din Romania face cu site-uri romanesti zeci de mii de euro mi se pare absurd la piata din romania.Daca facea avea un blog de gambling de ex si era un super affiliat la poker star de ex si invata cum se face affiliate marketingul in general sau avea pe mai multe nise facute site-uri si bloguri si isi mai crea 1 pe internet marketing si facea si speaking.E o sursa de bani si asta nu trebuie neglijata.
    In concluzie va multumesc si o sa ii intreb pe cei de la 2 parale daca stiu ceva.

Claudiu4 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    29th June 2013
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    76
    Putere Rep
    24

Implicit

Trimite-le mail celor de la 2P, dar nu uita sa folosesti si virgula ","

Nu cred ca ei iti vor da un tutorial : "Cum faci afiliere si multi bani" , dar poti incerca.

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de mrjohnny Vezi Post
    Dupa parerea mea, in Romania nu se castiga bine din affiliate marketing daca nu ai o investitie initiala maricica. Pe EN merge binisor cu o investitie minima. Acolo lumea este obisnuita cu plata prin card, la noi inca nu se cumpara online cum ar trebui.
    De curiozitate, cum ai ajuns la concluzia ca la noi nu se cumpara online?

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

E plin intr-adevar, dar eu n-am gasit niciunul de luat in seama pentru ca nu se ia in calcul niciun criteriu important ci se fac doar pe baza unor procente comparate cu cele din alte tari.
    Sa poti ajunge la o concluzie ar trebui sa stii macar puterea de cumparare si numarul populatiei care utilizeaza internetul iar in acel moment raportat la unul din aspecte tragi o concluzie. Plus ca o comparatie facuta cu GB care comercial privind, este podul de legatura dintre SUA, Asia cu Europa ori Cehia care iar este centrul tehnologic din SE Europei este o prostie.
    Evident ca poti face astfel de comparatii dar nu au nicio valoare pentru ca in momentul in care faci o comparatie sau ajungi la o concluzie ar trebui sa fie una luata pe anumite criterii.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

Peste 85% din internautii romani de la oras au facut cumparaturi online, insa numai un sfert platesc cu cardul - studiu - IT - HotNews.ro
    Poate asta este mai aproape de ceea ce te intereseaza.

Uita-te in jurul tau si vezi exemple:
    - multi isi iau salariul pe card si primul lucru pe care il fac este sa fuga la bancomat sa scoata tot. Crezi ca astia platesc online?
    - taxe, impozite etc. Nici in 2013 inca nu putem discuta despre plata acestora online. Ok, nu este in legatura directa cu comertul online, dar arata o fata a lucrurilor
    - am pe langa mine cateva magazine de cartier. Cand ma vad aia ca scot cardul, se schimba la fata.
    - am avut o mica afacere pana in 2012 care permitea 3 variante de plata, printre care si cea online. Sub 5% dintre plati erau facute online, 20-25% la sediu (cash), restul ramburs (chiar daca suportau taxele de expediere).

Si exemple pot fi multe....

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Affiliate Marketing
    De No_name în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 7th May 2011, 15:38
  2. Script affiliate marketing
    De martynesku în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 4th May 2011, 14:27
  3. Affiliate Marketing
    De No_name în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 4