Salutare,
Stie careva vreun curs de affiliate marketing care sa se tina in romania de un antreprenor de succes care reuseste sa faca cateva zeci de mii de euro pe luna?Acei 6 figure internet marketers?
Va multumesc
Salutare,
Stie careva vreun curs de affiliate marketing care sa se tina in romania de un antreprenor de succes care reuseste sa faca cateva zeci de mii de euro pe luna?Acei 6 figure internet marketers?
Va multumesc
Cine face zeci de mii de euro pe luna din afiliere nu isi doreste sa formeze afiliati concurenti, mai ales ca nu poate castiga mare lucru din aceste cursuri.
Si ma indoiesc, pe afiliere in Romania sa se faca sume atat de mari. Abia reuseste un magazin online mediu sa vanda de cateva zeci de mii de euro pe luna, si tu visezi din afiliere sume exorbitante?
zeci de mii de euro fac toti afiliatii intr-o retea, in Romania
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
@ZimZum: omul nu a specificat ca antreprenorul sa faca acei bani din afiliere in Romania
@bogdy23: nu cred ca vreun internet marketer de succes isi va imparasi secretele in vreun curs. Eu n-as face-o daca as castiga asemenea sume
"Stie careva vreun curs de affiliate marketing care sa se tina in romania" , sunt ferm convins ca la asta se referea.
nu exista absolut nimic, nici macar similar, singurele miscari in educarea mk aff au fost facute de 2parale in ultimii 2 ani.
Dupa parerea mea, in Romania nu se castiga bine din affiliate marketing daca nu ai o investitie initiala maricica. Pe EN merge binisor cu o investitie minima. Acolo lumea este obisnuita cu plata prin card, la noi inca nu se cumpara online cum ar trebui.
Mai bine cauta pe net pdf-uri despre affiliate marketing in general si pe urma tragi concluzii, experimentezi si tu, iar la final o sa ai o parere mai clara.
Totodata, la marketing afiliat, daca vrei s-o faci profi, trebuie sa citesti multe despre psihologie. Cum sa 'convingi' userul ca are nevoie de produsul/produsele tale. Cum sa convingi ca site-ul tau e mai bun decat site-ul x si y. Sunt f multe de zis si intr-adevar, cine e de succes nu prea ar spune lucrurile astea, si-ar crea concurenti si si-ar face viata mai grea, fara motiv. Insa, o sa gasesti si de la oameni de succes, dar nu totul de-a gata, cel mult cateva idei (5% din cunostinte lui poate).
Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)
De cele mai multe ori cursurile sunt tinute de cei care nu (mai) reusesc sa faca bani. In plus, la cate cursuri sau workshop-uri ati fost si chiar ati invatat ceva util ?
Iti recomand mai bine sa citesti ce gasesti disponibil pe net si sa te apuci sa incerci singur. Nu se compara nimic cu propria experienta. Pe langa asta, inspira-te de la ceilalti si vezi ce merge si ce nu.
ar mai fi o variant prin care chiar magazinele vanzatoare sa organizeze aceste workshopuri , clar ca nu va exista nici odata vreun afiliat care sa explice ce si cum , e ca si cum tu ti-ai taia singur craca
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)