Salut,
Este cineva care face (cu succes) affiliate marketing pe clickbank sau cj ?
As dori sa incep sa experimentez un pic in domeniul asta si orice mic sfat mi-ar fi de folos.
Va multumesc.
Salut,
Este cineva care face (cu succes) affiliate marketing pe clickbank sau cj ?
As dori sa incep sa experimentez un pic in domeniul asta si orice mic sfat mi-ar fi de folos.
Va multumesc.
Nimeni?
pai spune si tu exact ce intereseaza? ca acum nu cred ca lumea o sa-ti spuna exact ce metode folosesc ei pentru a face vanzari.
Toate drumurile duc la Targoviste
Cu Clickbank nu am experienta foarte mare, dar am lucrat destul de mult cu CJ si altele de genul asta. Totusi nu stiu ce as putea sa-ti spun, daca nu pui nici o intrebare mai precisa. Spune ce vrei sa faci, ce nu stii, ce nu reusesti etc
@krm +1![]()
Mea culpa ... este un domeniu cu totul nou pentru mine, asa ca nu stiu de unde sa incep.
Vreau sa fac arbitraj si vroiam ceva de genul "general guidelines" nu ma astept sa imi impartasiti your little dirty secrets; anyway ma descurc pana la urma intr-un fel sau altul si sper sa va pot impartasi experiente pozitive cat si negative cu siguranta
.
Ma ajuta si pe mine cineva?
M-am inscris de curand la Clickbank,am inceput sa promovez diferite produse dar inafara de o singura vanzare nu am facut nimic,ma poate ajuta si pe mine cineva sa ma invete cum sa promovez acele produse??
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)