Citat Postat în original de Tom Vezi Post
Pai daca nu ai evitat, de ce e util? Dar daca cel care scrie "nu parcati", vrea sa spuna mai exact, "nu parcati voi, ca sa pot parca eu", nu e putin ciudat?

Daca cei care publica ghidul, folosesc fix astfel de linkuri, despre care spun ca nu sunt "recomandate", nu e un pic "hotul striga hotii"?
E posibil sa faca asta, sau sa treaca unele metode de link building de la to do la not to do pentru a-si face loc mai usor ei pe piata...

Cred ca esti fan zoso, doar el posteaza analize seo, de la site-uri care sunt doar in engleza dar au in link site/en/link. Adica, hai sa va invete "tata" seo, dar "tata" e zugrav.
...
Nu sunt fan zoso, nici nu stiu cine este,nici nu am vrut sa invat nimic de la el legat de seo, am cateva backlinkuri, de site stiind dintr-un topic de aici de pe seopedia.

Iar povestea cu "incepatorii" despre care tot "abureste" Dan, eu nu o accept.

Cat este un user incepator? 3 zile, 10 zile, 2 luni?

Ce este un user incepator?
- Cel care incaseaza 20-30 de mil pe luna sa optimizeze un site, si dupa 1 an, eu il rog sa stearga tot ce a facut?
- Cel care dupa 4 luni penalizeaza site-ul unui client, si da vina pe google?
- cel care vine pe forum si cere audit gratuit?
- cel care pierde sute de ore pe an, sa caute linkuri free, si dupa 2 ani, realizeaza ca a pierdut timp si bani, inutil? Pai cat iti ia sa inveti seo?
- cel care considera ca "copierea" este "to do list"?
- ...

De cat timp ai nevoie sa citesti cateva posturi pe forumul asta, si inca cateva pe bloguri in eng? 5 zile in total? Internetul este despre informatii, si trust me, nu ai nevoie de un ghid (bun sau prost), pentru ca ai zeci sau sute de site-uri de unde sa "incepi".

Da, e usor, daca posteaza cineva, linkurile pt tine, ca sa nu-ti mai pierzi tu timpul. Nu despre asta e seopedia? Despre incepatori si restul care "trebuie" sa ofere informatii gratis?

De ce seo este pentru incepatori?

Care este diferenta intre incepator si avansat?
Un user incepator(vorbesc pentru mine) este acela care din dorinta de informare, cauta pe internet informatii timp de "5" zile si gaseste "zeci sau sute de siteuri de unde sa inceapa" si alege dupa cat stie si se pricepe care informatie este buna si care nu(pentru ca de asta e plin internetul in orice domeniu) iar eu am luat informatiile astea de la iseom ca si bune(se pare ca am gresit), dar asta am gasit eu in cautarile mele pe google si practic ti-am urmat si anticipat sfatul, sa nu astept sa posteze cineva toate linkurile de care am nevoie. Nu "trebuie" nimeni sa nimic, fiecare o face dupa buna intentie si bunul plac.