Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Sfaturi, pareri si critici

Popa Flavian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Brăila
    Posturi
    336
    Putere Rep
    27

Implicit Sfaturi, pareri si critici

Apelez la aceasta sectiune pentru a pune cateva intrebari legate de optimizare atat on-side si cat off-site pentru topmonden.net.

As dori sa stiu ce trebuie sa fac, ce trebuie sa scot, ce trebuie sa modific, in mare. Nu vreau sa sariti cu afirmatii ca vreau totul mura-n gura. Vreau niste sfaturi legate de acest site pentru a sti sa aplic si la viitoarele.

*stiu ca trebuie sa adaug mai mult content, voi incepe adaugarea lui de zilele astea cum ma eliberez de alte treburi.

Apreciez raspunsuri pe topic, multumesc.

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    944
    Putere Rep
    35

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu tine de SEO, insa ar trebuie sa ai neaparat o pagina de contact si optional, o pagina despre proiect.
    Foloseste functia read more din wordpress cand adaugi videoclipuri. Sunt prea multe pe prima pagina.
    Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Brăila
    Posturi
    336
    Putere Rep
    27

Implicit

Am adaugat functia read more pentru primele 5 posturi si o s-o folosesc de acum. Maine o sa adaug si pagina contact si cea despre proiect. Alte sfaturi?

MarinelPadurice este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th July 2011
    Locaţie
    Breaza
    Vârstă
    33
    Posturi
    272
    Putere Rep
    26

Implicit

Poti adauga in cod functia care face ca toate articolele sa fie pe prima pagina rezumate... ai aici un articol despre asta »Configurare functie excerpt in WordPress
    daca nu te descurci, te pot ajuta gratuit.
    poti gasi sfaturi si pe directorsubmit.com si tot acolo gasesti si alte resurse (externe) pentru optimizare si promovare cat si un director de articole.
    Ca sfat, articolele incearca sa aiba minim 200 de cuvinte.
    Adauga descrieri proprii fiecarei categorii.
    in principiu, continutul bun de minim 200 de cuvinte te va ajuta cel mai mult (unic), multi spun ca au un impact mai mare backlinkurile, dar dupa ultimul update al algoritmului google observ ca se pune mai mult accent pe continut de calitate (nu 100 de cuvinte....) indicat de la 200-250 in sus.
    Sper sa-ti fi fost de ajutor.
    negustorul care isi respecta munca nu insala clientul pentru ca inainte de toate, se respecta pe sine!

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    37

Implicit

@MarinelPadurice - Din cate vad e un site de stiri mondene. Mie nu imi plac stirile lungi. Poate sa strecoare printre stiri si articole mai lungi.

@ Flavian - cand ai ales titlul site-ului ai facut vreo "cercetare"?

cautari lunare exacte: 12.100
    allintitle: 221.000
    allinurl: 195.000
    in top ten: libertatea, rol.ro, cancan, ciao,

Ai topmonden.net/category/muzica si topmonden.net/muzica/articol. O sa il cam incurci pe Google.

Pierzi cand alegi o categorie cu numele "general". Alege alt nume.

Si cu titlurile articolelor ai probleme. Cauta si tu un titlu sa vezi daca te gasesti in primele pagini. Inteleg ca e site de stiri dar trebuie sa fie putin inventiv.

Exagerezi cu advertoriale. Sincer nu te inteleg nici pe tine, nici pe cei care le cumpara.

Site stiri mondene - ma astept sa vad multe imagini pe index. Imagini care sa atraga cititorul. Nici in articole nu ar strica galerii de imagini.

La sfarsitul articolelor m-as astepta sa vad sugestii de articole... tot cu imagini daca se poate.

Trebuie sa adaugi articole "siropoase"... cine cu cine s-a mai culcat, ce mananca dra. x seara etc.

Ca promovare: site-uri de socializare, reclama pe forumuri generaliste, inscriere in directoare (web, rss, bloguri etc).

Cam atat. Lasam pe cei cu mai multa experienta sa isi spuna cuvantul.

Mult succes!

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Brăila
    Posturi
    336
    Putere Rep
    27

Implicit

Am facut descrieri unice la categorii, am adaugat pagina contact, despre. Cat despre categoria general, acolo nu am stiut ce desciere sa pun sau cu ce sa o modific pentru ca acolo voi pune advertorialele. Advertorialele, nu mai exagerez cu ele, mi-am propus sa scriu un advertorial odata la 10 articole on-topic.

Despre concurenta, nu mi se pare foarte grea, avand in vedere ca 'stiri mondene' nu e cuvant cheie principal pt cancan, libertatea. Sunt site-uri destul de bune in top 10, cum ar fi rimel, vedeta, dar sunt si site-uri pe care le pot intrecere, doar ca nu am avut timp.

Despre categorii, nu stiu cum sa scot o optiune. As dori sa las doar topmonden.net/nume-categ si sa scot topmonden.net/category/nume. Aveti idee cum?

O sa incep sa adaug mai multe imagini pe index, as vrea ca structura articolului sa fie ceva de genul: text|imagine|text|read more|videoclip. Ce parere aveti?

O sa adaug si stiri siropoase, si tot ce tine de monden.

as dori sa adaug si chestia cu sugestii de articole, vazusem un site care avea acea optiune si se vedea foarte misto, cu imagini si putin text, dar din pacate nu stiu cum sa o adaug. Idei? Cum se cheama pluginul?

@Marinel, citesc site-ul tau si ma folosesc ideile pe care le gasesc acolo si pe care le gasesc a fi folositoare, apreciez munca ta, multumesc.

Alte pareri?
    Ultima modificare făcută de Popa Flavian; 12th June 2012 la 09:25. Motiv: adaugare

MarinelPadurice este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th July 2011
    Locaţie
    Breaza
    Vârstă
    33
    Posturi
    272
    Putere Rep
    26

Implicit

pentru acele CITESTE SI.... acestea sunt luate dupa tagurile puse, posturile cu aceleasi taguri sunt bagate ca asemanatoare. era si un plugin pentru wordpress care facea asta, poate asta WordPress › Yet Another Related Posts Plugin « WordPress Plugins sau WordPress › Related Posts Thumbnails « WordPress Plugins sau poti alege si de aici 12 Related Post Plugins For The WordPress Beginners
    Sper sa te ajute.
    negustorul care isi respecta munca nu insala clientul pentru ca inainte de toate, se respecta pe sine!

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Brăila
    Posturi
    336
    Putere Rep
    27

Implicit

Mersi frumos, Related Posts thumbnails era cel cautat, acum trebuie sa ma mai joc cu el, mersi mult.

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    944
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Popa Flavian Vezi Post
    Despre categorii, nu stiu cum sa scot o optiune. As dori sa las doar topmonden.net/nume-categ si sa scot topmonden.net/category/nume. Aveti idee cum?
    Daca folosesti WordPress › WordPress SEO by Yoast « WordPress Plugins ai optiunea asta printre multe altele. De altfel e un plugin SEO complet.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Brăila
    Posturi
    336
    Putere Rep
    27

Implicit

Mersi frumos, am modificat. Alte pareri?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sfaturi, pareri despre Suporter.org
    De I. Laurentiu în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th August 2011, 18:22
  2. Pareri, sfaturi - like4.us
    De Vali D în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th August 2011, 14:34
  3. Pareri , sfaturi , sugestii
    De midanius în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 15