Acum cateva zile am cumparat acest script de la un baiat de pe digitalpoint. Am facut cateva modificari si iata ce a iesit: Like4.us
Pentru cei ce nu stiu: Este un Social Exchanger:
*Dai like, primesti like - FACEBOOK
*Dai un +(google), primesti un + - GOOGLE+
*Dai un follow, primesti un follow - TWITTER
*Vizitezi un site, primesti o vizita - AUTOSURF (timp de 5 secunde de la incarcarea completa a site-ului)
*Vezi un video, primesti o vizualizare - YOUTUBE
Mai pe inteles:
1. Twitter followers:
Poti adauga un singur cont de twitter. Pentru fiecare user urmarit primesti 1 coins. Coins-urile adunate le poti folosi pentru a primi (si tu) followeri pe twitter.
2. Youtube views:
Poti adauga oricate videoclipuri doresti. Pentru fiecare video urmarit (timp de 10 secunde) primesti 1 coins. Coins-urile adunate le poti folosi pentru a aduna cat mai multe vizualizari videoclipurilor tale.
3. Facebook like:
Poti adauga oricate pagini facebook doresti. Nu e necesar sa fi administratorul acelor pagini. Pur si simplu adaugati url-urile. Pentru fiecare like, primesi 1 coins. Coins-urile adunate le poti folosi pentru a aduna cat mai multe like-uri (fani) paginilor setate de tine.
4. Google +
Poti adauga oricate site-uri doresti. Pentru fiecare plus dat, primesti 1 coins. Coins-urile adunate le poti folosi pentru a primi +(uri) siteurilor adaugate de tine.
5. Auto surf
Poti adauga oricate site-uri doresti. Pentru fiecare site vizitat (sistem autosurf, 5 secunde) primesti 1 coins. In schimbul coins-urilor primite, vei primi vizite la siteurile adaugate de tine.
* Dupa ce ati adunat un numar de coins (puncte) va trebui sa le adaugati link-urilor adaugate de tine.
Ex: Daca la facebook ai adunat 30 de coins, vei intra in "My Sites" tabul "Facebook" si vei adauga acolo numarul de coins dorit. 30 de coins = 30 de like-uri/fani.
Daca ai mai multe pagini facebook adaugate si ai 50 de coins, poti adauga la "pagina1" 15 coins, la "pagina2" 30 ..si tot asa. Sau pur si simplu le poti adauga pe toate doar unei pagini - e alegerea ta!
Sistem Referal:
Primesti 10 coins pentru fiecare user inregistrat sub link-ul tau de afiliat si inca 1 coins pentru fiecare vizitator (unic) trimis pe like4.us
Daca aveti probleme in folosirea site-ului, nu ezitati sa postati.
* Cum am scris si in titlu, as dori va rog pareri, sfaturi, sugesti..