Hello tuturor vreau si eu o parere onesta despre site-ul meu clovniiveseli .ro , sugestii . Doresc si niste sfaturi despre cum pot promova eficient site-ul cu un buget mai modest ! Multumesc
Hello tuturor vreau si eu o parere onesta despre site-ul meu clovniiveseli .ro , sugestii . Doresc si niste sfaturi despre cum pot promova eficient site-ul cu un buget mai modest ! Multumesc
legat de design.. e colorat.. si cred ca e ok sa fie colorat.. dar culorile sunt prea stridente... si deranjeaza la ochi... incearca nuante/culori care se potrivesc.
legat de seo.. nu ai nimic din ce e scris aici pe forum . paginile ti se deschid intr-un iframe ceea ce nu e bine deloc, nu ai pagini separate, ai butoane flash, ai pagini neterminate, ai link catre worldd3sign care este un "site temporar suspendat". cuvinte cheie?!
cred ca cel mai bine ar fi sa incerci sa refaci site-ul. renunta la iframe.
Multumesc de sfaturi am sa vorbesc cu administratorul de site
Nu ai continut.. dar ai pregatite casetele de publicitate..
O curiozitate proprie.. clovnii nu au nas rotund si rosu?!?
Cred ca ar trebui realizate cateva reguli de postare in acest forum..
pai ce continut ar trebui sa am , daca ai studia mai multe site-uri de profil ( clovni etc ) ai observa ca toate site-urile sunt slabe . continutul v-a aparea foarte curand la sectiunile : gradinite , after school , locuri de joaca etc. eu nu am dorit un portal , am dorit un site al trupei care la un moment dat sa se poata autofinanta , iar pe publicitate nu iau bani momentan , nu ar fi cinstit . AM cautat sa cedez drepturile de publicitate cuiva sua unei firme care ar putea sa-mi asigure un flux de vizitatori dar nu am gasit inca...
nu prea poti promova un site daca nu e gata. Intai termina-l, si dupa mai vorbim
pai am sa-l termin , foarte curand sper
inestetic.
dar neaparat sa citesti despre optimizare.. sa il termini asa cum trebuie.. si sa te poti apuca de promovat!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)