Al doilea proiect al meu se numeste I-FIRMA Infiintare firma si nu merge asa cum am sperat.....
Am facut o greseala la inceput si din cauza fisierelor .pdf din rubrica "DE INTERES" din partea stanga, keywords-urile principale au fost alterate in ceea ce priveste continutul siteului (acele fisiere .pdf sunt de mari dimensiuni si contin legislatie si codul CAEN).
Am incercat sa "dreg" greseala si sa bag un robots.txt simultan cu a cere la google sa "stearga" continutul indexat al respectivelor pdfuri. Operatiunea a fost un succes (cel putin asa zice google), dar in continuare nu se simte o diferenta.
De asemenea am facut niste schimbari in ceea ce priveste titlurile paginilor si a linkurilor.....la fel inca nu au fost indexate.....deci: no change.
Intrebarea mea este: cat dureaza pana o sa imi indexeze google schimbarile si daca exista vreo modalitate in care sa grabesc asta. (am observat ca la webmaster tools exista posibilitatea sa sterg tot continutul indexat so far.......dar nu m-as risca)......
Si nu in ultimul rand......sugestii de imbunatatire
Stiu ca este un site mic, dar sunt la inceput si mai bine pasi mici si hotarati decat sa ma bag la ce nu pot duce.

Răspunde cu citat

! Mult succes in continuare!