Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Sfaturi

all3x este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th January 2011
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Post Sfaturi

As as avea si eu nevoie de cateva sfaturi din partea unor persoane mai experimentate, pe care stiu ca le gasesc aici

Am inceput acum ceva timp cu siteurile singur singurel... la inceput cu templateuri free pe care le editam dupa care am trecut la niste nuclee la care am lucrat si astept sa trec mai departe la php si javascript... insa cu toate astea nu am gasit cea mai bune metoda de promovare .

Deci iti inscri site'ul la google urci un sitemap si .xml si .xml.gz si le adaptezi si tu la cateva zile ... dupa care ar fi inregistrarea in directoare web insa se ia ca spam pentru ca un schimb de link...iar cu generatoarele de trafic nu sunt deloc bine vazute de nimeni si scade mult de tot un site .

Acuma vine intreabarea ce mai trebuie facut sa ai multi reffereri pe google ... la websiteul pe care il detin acum primesc vizite datorita imaginilor cautate... insa un numar destul de mic... daca ma mai puteti ajuta cu ceva sfaturi, v'as fi foarte recunoscator

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    41

Implicit

Din punct de vedere SEO: Incearca o optimizare pentru motoarele de cautare si incepe o campanie de link building. Tot secretul este sa faci rost de cat mai multe back linkuri de pe pagini puternice cu continut asemanator cu al tau, iar tot procesul sa fie cat se poate de natural. Nu opta pentru multe bl-uri dintr-o data, nu cumpara pachete de x sute de backlinkuri in diferite pagini de nimic, fara spam.

Nu uita ca promovarea unui site nu inseamna doar SEO, sunt multe alte solutii uneori mai eficiente pentru un buget mic de promovare. Totul depinde de continutul siteurilor tale si de ce ofera acestea. Un continut bun, interesant si actualizat frecvent valoreaza mult.
    Ultima modificare făcută de Clax; 4th June 2011 la 19:12.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th January 2011
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

multumesc de raspuns, mai astept si altele

Vali Mihalcea este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

Implicit

Adauga in google webmaster acel sitemap.xml. Trimite sitemap.xml si la late motoare de cautare. Bing, Yahoo etc. O campanie adwords este si ea binevenita. mult succes

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th January 2011
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

la google trimiteam la la bing si yahoo, nu ... multumesc la fel

si @val33ntyn ... ne cunoastem demult... "alexer13"

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sfaturi SEO
    De crissuca în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 29th January 2009, 20:12
  2. Sfaturi: ce sa-i mai fac?
    De thefan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 12th November 2008, 00:29
  3. sfaturi
    De Bogdan Citoiu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 5th August 2008, 16:23
  4. Sfaturi hosting
    De undoweb în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 15th September 2007, 13:56
  5. Sondare - sfaturi
    De Ioan Margineanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd August 2007, 13:24

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •