Ar fi frumos de conceput ceva similar si pt .ro!
Credeti ca blogger.com a fost omis intentionat din diagrama? Daca da care ar fi motivul?
Eu una l-as adauga in tier 1...
The best things in life aren't things
Din cate stiu eu squidoo e in scadere continua de cand cu noul algoritm google asa ca e cam depasita aceasta schema. Pe .ro, cred ca refresh.ro e in loc de squidoo.. probabil.
Si oricum, la cat de multe posibilitati sunt, nu va opreste nimeni sa va creati propria schema, sunt sigur ca multi dintre cei de aici au totusi o schema, fie ea cat de mica.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
E cam subreda piramida din moment ce aproape toata campania de link building se bazeaza pe Squidoo
Multe directoare de articole au cazut la ultima incercare a Google de a oferi rezultate de calitate. Ceea ce ma face sa fiu reticent fata de o campanie in care sa folosesc directoarele de articole. Eu nu le-as folosi nici macar pe .ro.
Nu mi se pare nimic grozav la aceasta piramida, nu cred ca este facuta de un profesionist (daca o interpretez eu bine), de fapt totul pare ca ajuta squido si nu site-ul pentru care se urmareste optimizarea
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Au fost listate 17345 de chestii... piramida mi se pare puțin depășită ca perioadă de timp (sincer și puțin cam voluminoasă). Cel puțin dpdv al traficului și faptul că targetează alte chestii, probabil un .co.uk sau local pentru US. Îmi pare mai mult scoasă din export-ul mai multor softulețe precum ISA, Backlink Syndicator, nu făcută pe o bază a traficului și tendințelor actuale de SMO, Social Bookmarking și Article Directories. Și pentru video am semne de întrebare.
Dacă vrea să impresioneze un manager general care nu este foarte informat în online îl felicit, arată ff bine.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)