Am facut rost de curand de aceasta lista unde sunt cam 50k linkuri... daca imi puteti spune cum o pot folosi
si mai gasit una cu 10.000
Am facut rost de curand de aceasta lista unde sunt cam 50k linkuri... daca imi puteti spune cum o pot folosi
si mai gasit una cu 10.000
Ultima modificare făcută de all3x; 4th June 2011 la 21:24.
Well, majoritatea dintre ele sunt 100% spamate de alti indivizi care au avut lista asta inaintea ta, sau care au contribuit la ea.
Deci, slabe sanse sa ai vreun rezultat pozitiv.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Le iei la mana sa iti postezi comentariul tau, sau folosesti un soft pentru asta.
Sunt doua probleme, vor fi 90% nofollow, iar mai naspa, vor fi sute sau mii de comentarii spam inaintea ta.
Iti fac eu cadou una de 120.000 spor la treabatool recomandat Scrape Box
P.S. : nu da pe toate ca te ia askimet sau google la ochi
FileShare Download 120k-auto-approve-urls-may-2011.txt
Este foarte logic ca o lista publica este SPARTA! Daca vreti sa faceti treaba, sunt cateva metode care merg :
1. Identificati platforme de blogging ce accepta automat comentariile si le pune si dofollow, apoi comentati pe ele, exista posibilitatea ca site-ul sa nu mai fie moderat si comentul ramane, sau sa fie moderat si sa ii fie lene sa il stearga sau sa i se para ok commentul.(Eu fara sa caut prea mult am gasit 2 platforme de felul asta, dar apoi munca e sa gasiti site-uri bune)
2. Scanati backlink-urile site-urilor care folosesc aceste tehnici ( care au folosit recent aceste tehnici ), apoi cu seospyglass identificati link-urile care au link-value cat mai mare .
Este munca si aici , majoritatea backlink-urilor din commenturi vin de pe site-uri unde adaugarea link-ului este mai "tricky" , gen trebuie sa faci cont, trebuie sa pui cu a href in campul name..etc (adica site-uri care nu merg spamate cu tool-uri, tre sa fie un om care sa se prinda) .
Asa ca nu mai visati care apasati un buton si creste site-ul pe locul 1, pentru ca asta poate face oricine, daca vrei sa fii primul trebuie sa fi mai bun ca ceilalti
Codeinwp.com - Wordpress experts
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)