Buna dimineata.
Am vazut multe topicuri bune in aceasta sectiune, topicuri care contin sfaturi utile pentru cei care le-au deschis si care au deprins multe lucruri utile privind promovarea si optimizarea site-urilor lor. Astfel, m-am decis sa trec si eu un site la care lucrez: Suporter.Org - Organizatia Suporterilor din Romania
Asa zisul proiect l-am inceput acum aproximativ 1 luna si jumatate, chiar 2 luni de zile.
Momentan exista un site de prezentare, daca il pot numii asa, care contine si mici lucruri ajutatoare pentru membrii forumului, un forum prezent la adresa Forum - Organizatia Suporterilor din Romania care are pana in prezent ~5500 de mesaje si putin peste 400 de membrii.
Vizitele sunt in jur de 200-300/zi, am avut si fluctuatii de genul 2000 cu putin spam pe site-uri de sport in timpul meciurilor de fotbal, insa am renuntat la practica si am optat pentru ceva de durata, lucruri utile care sa ajute vizitatorii si nu sa ii trimita la plimbare.
Pentru optimizare am cumparat cateva advertoriale, am inscris in directoare si ce-i drept, mai am mult de lucru la acest punct.
As dorii cateva pareri legate de optimizare in primul rand, promovare(ce am facut bine si ce as mai avea de facut) dar si despre stadiul actual al site-ului (ce continut as mai putea adauga, ce am postat gresit). Cateva mici idei/ponturi nu mi-ar strica deloc.
O zi buna.