cat de mult conteaza designul paginii web care este alimentata zilnic cu articole de calitate?
cat de mult conteaza designul paginii web care este alimentata zilnic cu articole de calitate?
Designul daca nu este prea incarcat si este valid html si css, este placut si nu obeseste ochiul combinat cu articole de calitate este egal cu un site de calitate.
Pentru un cititor conteaza rapiditatea de miscare in site si continutul de calitate. Pentru gogu conteaza mai mult continutul..... Aici merge si treaba cu "Coperta de carton, simpla si continut colosal face o carte citita de intreg mapamondul."
negustorul care isi respecta munca nu insala clientul pentru ca inainte de toate, se respecta pe sine!
Din punctul meu de vedere informatia bate design-ul. Pe de alta parte, daca te respecti ca webmaster te vei ocupa atent si de design si usablity.
Pt google, doar sa fie valida si sa se incarce cat mai repede posibil. Pentru user in schimb, daca vrei conversii, sau sa-i tii pe site (blog), conteaza. Un magazin online de ex, trebuie sa arate impecabil, ofera credibilitatea si brand.
Problema apare doar cand ai cu ce sa compari. De ex, daca nisa ta e una de ecommerce, si toate magazinele sunt "praf", pana nu prinzi top 3, nu conteaza. dupa ce prinzi top 3, ii oferi userului un magazin "frumos" si atunci el poate face diferenta intre site-ul tau si restu. Bineinteles si preturile conteaza, dar credibilitatea iti poate oferii un 5-10% (in functie de nisa) in plus. Varianta ideala, shop beton, cele mai mici preturi
Pentru blog idea de "wow" e binevenita, dar te axezi pe typograpfy, pentru ca vrei sa poti citii usor articolele, stirile.
Pentru un site de prezentare, servicii, aceasi poveste. Depinde de nisa, daca toti sunt praf, poti aduce un "suflu nou", sa oferi "seriozitate" si "credibilitate".
Oricum, un site curat, frumos, placut, "wow", nu dauneaza niciodata! Sfatul meu e sa te insipiri de la cei "mari", obligatoriu de "afara", pentru ca ei au deja research si teste facute, si sa-ti dezvolti ceva nu pt tine, ci pt useri!
Poti folosii theme, sau modiifca una, e mai rapid si mai usor. Dar daca toti folosesc theme pe nisa ta, evita themele si incearca sa aduci ceva nou.
Sfat: se poarta (1-2 ani de acum) "patratele", gridul, culorile puternice (placute) combinate cu alb. Win 8 schimba trendul in web design, dpdv al designului dar si al site-urilor. Se va trece la web 3.0 in curand.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Web 3.0 nu inseamna numai design. E destul de complex si "in curand" nu e chiar atat de aproape.
Aproape zero?
Pt google nici macar valid html nu conteaza.
Pt user: informatia si usurinta de navigare.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Un site cu un design frumos te va face sa mai ramai pe el fata de o excretie vizuala cu design din 2000.
Nu paria tolby
Mai bine un sondaj?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)