1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
haos
Te inseli, sunt o multime de siteuri intoxicate de reclame si de continut autogenerat fara valoare pe care lumea continua sa intre si in zilele noastre.
Nu si in momentul in care ai 2-3 variante. Daca poti compara, poti face si diferenta. Daca tu ajungi tot timpul pe 1 site, nu realizezi.
Am 6 site-uri pe care le studiez de ceva timp (nici unul din ro), si spre suprinderea mea se schimba design-ul anual, iar de fiecare data zic "wow".
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Postat în original de
kelt
Pentru trafic, contează și aspectul. Să zicem că sunt musai interesată de un topic și dau search Google. Dacă sunt MUSAI interesată, trec peste aspectul care nu mă încântă, dar, dacă sunt doar în trecere, voi ignora total conținutul. E o loterie, aici. Da, probabil că ar trebui să acorzi importanță ambelor aspecte, ca să-ți răsară ierpuri din toate părțile.
Problema se pune in cazul unui site cu continut de calitate (unic si util). In acest caz nu stiu cati din voi parasiti site-ul din cauza aspectului.
Pentru alte cazuri: magazin online, site de prezentare etc. se discuta separat.
Legat de magazinele online am stabilit intr-un alt articol ca pretul bate aspectul si functionalitatea site-ului. Personal nu sunt intru totul de acord dar cei cu experienta in domeniu cunosc mai bine situatia.
In concluzie cred ca pe prima pozitie trebuie sa fie continutul. Nu trebuie sa neglijam insa aspectele legate de viteza de incarcare a paginilor, design si utilizare, care sunt si ele foarte importante.
Tom, ceea ce spui tu este un caz fericit insa suntem pe un forum de SEO si stii si tu ca oamenii dau click in general pe primele rezultate.. asa ca daca cel cu design atractiv e pe locul 8, slabe sanse sa iasa in castig fara un marketing si o promovare intensa.