Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: rog critici sau sfaturi

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit rog critici sau sfaturi

va rog sa aruncati un ochi si sa imi spuneti parerea voastra... dar...nu dati cu barda ca sunt la inceput...sunt tamba in html...am invatat si eu cate ceva ca lautarul...dupa ureche...
    site-u este pokeronline.evonet.ro
    Ultima modificare făcută de Krumel; 24th August 2007 la 11:23. Motiv: Site pentru bani. Cand pui continut pe el iti pun link-ul inapoi
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

revenco_andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st July 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    353
    Putere Rep
    34

Implicit

Desi cu tine am facut schimb de link site-ul cu care te prezinti mi se pare cel putin respingator (sunt constient ca nici al meu nu este cine stie ce) - pozitia meniului imi zgarie cel mai tare retina. Singurul scop este "easy money". Totusi... in locul tau nu mi-as face prea mari sperante. Iti sugerez sa te apuci serios de invatat.
    Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

stiu, sunt constient ca am de invatat zdravan, chiar vreau sa il refac din temelii si sa imi iau un domeniu, intr-adevar pozitia meniului e cam nepotrivita, ai dreptate.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st July 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    353
    Putere Rep
    34

Implicit

Stii... daca faci un lucru pentru bani poate vei avea poate o motivatie destul de puternica. Insa daca il faci din pasiune... atunci nu ai dormi noptile pentru a realiza un site excelent si poti fi convins ca o sa resesti.

Cu alte cuvinte... ori faci un site care chiar sa ofere ceva vizitatorului, care sa te faca mandru ca in fiecare zi un anumit numar de oameni (care poate impartasesc interese comune cu tine) gasesc ceva util in a-ti vizita "creatia" - dar poate nu vei castiga mare lucru.

Sau poti incerca sa faci un lucru care sa atraga cat mai multi vizitatori (sa vina turmaaaaa !) si sa le bagi in mecla cat mai multe reclame .

Google este cred si inger si demon. Pe de o parte iti poate aduce tone de vizitatori pe site... dar pe de alta parte este un mare dobitoc (pentru ca nu stie sa faca diferenta intre calitate si kitsch).

trask este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    11th August 2007
    Posturi
    97
    Putere Rep
    32

Implicit

aoleu, ce-s cu linkurile alea cu spatii? reguli de poker.html, poker online.html etc
    Meniul, dupa cum ti s-a spus, sta aiurea si tot la fel de aiurea mi se pare alinierea spre stanga. Mai bine ai centra continutul site-ului...
    Marquee ala in sus din meniu nu are ce cauta acolo: impute treaba!

Te-as sfatui sa descarci cateva templateuri gratuite si sa le analizezi. Vei invata mai repede... . Nu ar strica nici sa mai tragi cu ochiul la site-urile din domeniu.
    Citat Postat în original de revenco_andrei Vezi Post
    Google este cred si inger si demon. Pe de o parte iti poate aduce tone de vizitatori pe site... dar pe de alta parte este un mare dobitoc (pentru ca nu stie sa faca diferenta intre calitate si kitsch).
    e bot, ce mama naibii?
    Ultima modificare făcută de trask; 24th August 2007 la 01:44.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Citat Postat în original de revenco_andrei Vezi Post
    Singurul scop este "easy money".
    Deacord cu tine..
    Andrei, dar site-urile care posteaza stiri sau jocuri preluate de pe alte site-uri (cu sau fara acord) ce scop au?

Ca sa nu mai spun de ipocrizia unora care targeteaza catre cuvinte gen: jocuri, jocuri online, jocuri gratis, jocuri miniclip, jocuri gratuite, etc...dar pun in footer tone de link-uri catre site-uri asemanatoare (nimic gresit...decat ca sint tone) cu anchorul pe care ei il targeteaza.

Evident fac referire la site-ul tau de jocuri, care comparativ cu altele...are continut unic si specific domenilui de jocuri.

De ce iti faci o defavoare, ajutand cu anchorul dat, concurenta?

robyroy, site-ul tau e facut pentru bani. Si singului mod de al promova, e prin link-uri. Pentru ca texte...nu vad sa iti fi facut.
    Eu nu as avea curaj sa intreb pe un forum de SEO despre modalitati de promovare site in zona gambling.

E o industie grea si nu se face cu SEO. Poate doar link exchange.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st July 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    353
    Putere Rep
    34

Implicit

Pana acum nu m-a interesat ce face concurenta - oricum si fara link-urile primite de la mine s-ar situa destul de bine. Si probabil inca vreo doua luni nu ma va interesa - am si asa destule probleme pe cap cu calitatea site-ului meu (da - 50% dintre stiri de exemplu sunt simple traduceri... insa in stadiul actual nu pot sa le impun prea mult conditii redactorilor, care oricum fac munca patriotica) si cu cantitatea enorma de informatii pe care trebuie sa o adaug.

Apoi voi face singurul un lucru de care probabil o sa imi fie rusine.... torn vreo 4-5 site-uri cu jocuri flash (pentru care deja am cumparat licente) si voi propune 3 way link exchange "concurentei".

Oricum... este trist faptul ca un site precum www.jocurimini.ro (am dat un exemplu aleator) are peste 2000 vizitatori pe zi iar www.arenatv.ro - care este un site cu adevarat original nu cred ca trece de 700.

add
    add este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    27th November 2005
    Posturi
    265
    Putere Rep
    35

Implicit

eu sunt de parere ca majoritatea "optimizarilor" sunt minciuni, pacaleli, sa aduci vizitatorul, putine site-uri incep optimizarea printr-un continut de calitate, ala e cel mai bun SEO.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Pai ar trebui sa faci diferenta dintre trafic adus" si trafic fidel.

Site-urile bune, in general, au trafic fidel..pe cand site-urile care cauta trafic, au trafic "adus".

Ingeneral, site-urile cu continut bun isi iau link-uri de pe site-uri cu trust mare si urca.

Doar ca la noi e o frica a da link cuieva. Toti stim SEO in ziua de azi.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sfaturi SEO
    De crissuca în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 29th January 2009, 20:12
  2. Sfaturi: ce sa-i mai fac?
    De thefan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 12th November 2008, 00:29
  3. sfaturi
    De Bogdan Citoiu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 5th August 2008, 16:23
  4. Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 20th September 2007, 22:34
  5. Critici si sugestii pentru un amator
    De adiflorescu în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 2nd September 2006, 14:16

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente