Rezultate 1 la 10 din 35

Subiect: Site nou: SEOASKIT.com

Afișare hibrid

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    33
    Posturi
    458
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de casperel Vezi Post
    Un simplu vizitator nu stie ca in spate e wp sau ceva custom, el se uita la idee in sine, la continutul site-ului (nu-l intereseaza ce e in spate).
    Corect, exceptand faptul ca nisa site-ului se adreseaza cunoscatorilor, si unui cunoscator ii sare in ochi din prima chestia asta.

Acum legat de site. Se vede ca nu ai facut prea multe modificari, insa unde te-ai bagat nu prea ti-a iesit bine. Logo-ul nu-mi place si nu se potriveste cu restul.
    Numele domeniului pe care l-ati ales iar mi se pare o tampenie, numele temei fiind AskIt.

AlexOst este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th January 2011
    Vârstă
    38
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Ce anume nu a iesit bine ? Detaliaza un pic.
    La capitolul logo e cam subiectiv. D c e tampit numele ca nu prea am inteles.
    Apropo nici site ul tau nu e chiar pus la punct , adik m-asteptam macar sa mearga tema ok din moment ce ai venit cu parerea asta.

Citat Postat în original de lumpy Vezi Post
    Corect, exceptand faptul ca nisa site-ului se adreseaza cunoscatorilor, si unui cunoscator ii sare in ochi din prima chestia asta.

Acum legat de site. Se vede ca nu ai facut prea multe modificari, insa unde te-ai bagat nu prea ti-a iesit bine. Logo-ul nu-mi place si nu se potriveste cu restul.
    Numele domeniului pe care l-ati ales iar mi se pare o tampenie, numele temei fiind AskIt.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •