Site ul are sistem de rating a raspunsurilor , are posibilitatea de a alege cel ma bun raspuns corect , fiecarui user i se atribuie un rating in functie de nr de raspunsuri pe care le are , sunt destule chestii care deja le are tema. Pe mine ma intereseaza mai mult continutul , ideea e sa se stranga idei/ raspunsuri la unele probleme pe acest subiect de SEO. Oricum inteleg si punctul tau de vedere si il respect.
Tema este de la eleganttheme si se gaseste aici: Askit Theme | Just another WordPress site.
Scuza.ma dar care e contributia ta la acest site?
.
Nu pot sa zic ca am o contributie majora , de asta am si recurs la wordpress si in principiu la tema aleasa. Pe langa optiunile standard ale temei care sunt destul de mult s-a mai adaugat conectarea la orice nivel cu facebook ( login , postarea articolele) , aceeasi chestie si cu twitter pe partea de postare , mai este implementata si p[entru pentru sectiunea de comment uri un manage subscriptions , care iti permite sa alegi pentru fiecare post in parte daca ai subscription la comment . Poti sa editezi fiecare din subscriptii , suspendare , anulare. Tocmai de asta am pus si site ul aici poate mai primesc idei despre ce functii sa mai adaug , etc. Momentan am instalat tema offline si mai lucrez la css la partea de appearance ca s o mai diferentiez un pic fata de varianta default a temei originale.Deci daca ai vreo idee sa creez o contributie majora a temei sunt numai ochi si urechi.
@FinalDestiny, ai ochelari de cal!
Wordpress nu mai e de mult un cms de blogging. Ci e un CMS care poate fi adaptat unor multe cerinte pe web. Evident ca atunci cand dezvolti o solutie gen Twitter (btw. incercarea de a fi ironic aici ti-a esuat), dezvolti o solutie de la zero, pentru ca nu o sa iti poata face Wordpress-ul asta (sau poate faci pe dracu in patru, uite ca poti si asta), insa cand ai un site care e bine mersi realizabil pe aceasta platforma, de ce-ai reinventa roata. Nu militeaza nimeni pe aici sa nu mai se foloseasca solutii custom, insa e vorba de o economisire de resurse. De ce sa stai cateva luni sa dezvolti propria platforma, care nu are nici avantajul de a fi testata si securizata la un asemenea nivel, cand poti dezvolta cateva pluginuri bazate pe engine-ul Wordpressului?
Pe aceleasi considerente, tu nu folosesti Framework-uri/API-uri sau stiu eu ce? De ce le folosesti? Nu ca sa nu reinventezi roata? Ei bine, cam acelasi lucru e si in cazul Wordpress. Eu vad lucrurile foarte simplu: am o structura de date si o gramada de functii ca sa imi prelucrez datele. Unde sunt lipsuri, pot sa imi adaug propriile functii ca sa imi faca tot ce vreau. Treaba asta acopera cred ca 3 sferturi din ideile de site-uri pe care le-ai putea avea. Daca nu e de ajuns, esti liber sa iti realizezi propriul cms.
Aaa... ca e treaba aia cu ochelari de cal si unii vad o intrare noua tot timpul drept post... e altceva. Cu wordpress "postul" poate fi un articol, un joc flash, un video, descrierea unui site (inscris intr-un director facut pe Wordpress), o intrare de tipul Q/A (exemplul de fata), sau orice ii mai trece cuiva prin cap. Afirmatia cum ca Wordpress-ul e blog si atat... imi denota vizibilitate zero. Ciudat, pentru un programator, care consider ca trebuie sa aiba o oaresce viziune (nu o fixatie).
PS: Nu sunt un programator, ci cel mult unul amator. Insa pana acum am reusit sa imi fac cam orice mi-am dorit din wordpress.
pare chiar un site frumos
Nu vreau sa va stric disputa dar putem sa revenim la subiectul in cauza? Fiecare are punctul lui de vedere si trebuie sa-l respectam.
Cum vi s-ar parea site-ul pe o culoare de verde combinata cu negru , sau cel mai bine il editez offline si revin cu un screenshot ?
P.s. Alte functii care ati considera ca ar fi necesare ?
eu as incerca cu putin portocaliu si negru
Ultima modificare făcută de Lupanu; 19th January 2011 la 11:54.
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Considerati ca era mai potrivit sa fi facut blog cu articole generale despre seo si sa pun si un forum ca subdomeniu ?
Iti va fi foarte greu sa convingi userii sa se inregistreze si sa posteze pe forum. Daca pe un site de genul ala nu observa aproape nimeni ca nu e activitate foarte mare, pe forum oricine isi da seama ca nu sunt useri si ca nu are rost sa se inregistreze. Eu ma chinui de un an cu un forum atasat unui site de 100,000 vizite / zi si tot e foarte greu sa conving userii sa se inregistreze si sa fie activi. Pe langa asta am organizat si concursuri unde am dat premii destul de grase si tot se misca greu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)