Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 35

Subiect: Site nou: SEOASKIT.com

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

@FinalDestiny, ai ochelari de cal!

Wordpress nu mai e de mult un cms de blogging. Ci e un CMS care poate fi adaptat unor multe cerinte pe web. Evident ca atunci cand dezvolti o solutie gen Twitter (btw. incercarea de a fi ironic aici ti-a esuat), dezvolti o solutie de la zero, pentru ca nu o sa iti poata face Wordpress-ul asta (sau poate faci pe dracu in patru, uite ca poti si asta), insa cand ai un site care e bine mersi realizabil pe aceasta platforma, de ce-ai reinventa roata. Nu militeaza nimeni pe aici sa nu mai se foloseasca solutii custom, insa e vorba de o economisire de resurse. De ce sa stai cateva luni sa dezvolti propria platforma, care nu are nici avantajul de a fi testata si securizata la un asemenea nivel, cand poti dezvolta cateva pluginuri bazate pe engine-ul Wordpressului?

Pe aceleasi considerente, tu nu folosesti Framework-uri/API-uri sau stiu eu ce? De ce le folosesti? Nu ca sa nu reinventezi roata? Ei bine, cam acelasi lucru e si in cazul Wordpress. Eu vad lucrurile foarte simplu: am o structura de date si o gramada de functii ca sa imi prelucrez datele. Unde sunt lipsuri, pot sa imi adaug propriile functii ca sa imi faca tot ce vreau. Treaba asta acopera cred ca 3 sferturi din ideile de site-uri pe care le-ai putea avea. Daca nu e de ajuns, esti liber sa iti realizezi propriul cms.

Aaa... ca e treaba aia cu ochelari de cal si unii vad o intrare noua tot timpul drept post... e altceva. Cu wordpress "postul" poate fi un articol, un joc flash, un video, descrierea unui site (inscris intr-un director facut pe Wordpress), o intrare de tipul Q/A (exemplul de fata), sau orice ii mai trece cuiva prin cap. Afirmatia cum ca Wordpress-ul e blog si atat... imi denota vizibilitate zero. Ciudat, pentru un programator, care consider ca trebuie sa aiba o oaresce viziune (nu o fixatie).

PS: Nu sunt un programator, ci cel mult unul amator. Insa pana acum am reusit sa imi fac cam orice mi-am dorit din wordpress.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

AlexOst este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th January 2011
    Vârstă
    38
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu pot sa zic ca am o contributie majora , de asta am si recurs la wordpress si in principiu la tema aleasa. Pe langa optiunile standard ale temei care sunt destul de mult s-a mai adaugat conectarea la orice nivel cu facebook ( login , postarea articolele) , aceeasi chestie si cu twitter pe partea de postare , mai este implementata si p[entru pentru sectiunea de comment uri un manage subscriptions , care iti permite sa alegi pentru fiecare post in parte daca ai subscription la comment . Poti sa editezi fiecare din subscriptii , suspendare , anulare. Tocmai de asta am pus si site ul aici poate mai primesc idei despre ce functii sa mai adaug , etc. Momentan am instalat tema offline si mai lucrez la css la partea de appearance ca s o mai diferentiez un pic fata de varianta default a temei originale.Deci daca ai vreo idee sa creez o contributie majora a temei sunt numai ochi si urechi.
    Citat Postat în original de tiberiur Vezi Post
    Tema este de la eleganttheme si se gaseste aici:
    Scuza.ma dar care e contributia ta la acest site?

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de FinalDestiny Vezi Post
    Eu unul sunt programator si stiu sa-mi fac orice fel de site de la 0, de aceea o sa-mi sustin punctul de vedere tot timpul.
    Si cu toate acestea , ok, lasam faptul ca primul site din semnatura e wordpress, ai zis ca e bun pentru site-uri de stiri. Dar cel cu felicitari de Craciun ? De ce ai folosit Joomla si nu ai facut un script custom de la 0, ca sa te poti adapta nevoilor tale ?
    Daca sustii o idee eu as zice ca trebuie sustinuta pana la capat, nu sa spui ceva si in practica sa faci altceva. Asta e singurul lucru care m-a deranjat, in rest sunt total de acord sa aduci argumente si sa sustii un punct de vedere pana in panzele albe , de fapt ziceam ce tare pana cand am vazut semnatura....

P0recla este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th January 2011
    Vârstă
    35
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

pare chiar un site frumos

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th January 2011
    Vârstă
    38
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu vreau sa va stric disputa dar putem sa revenim la subiectul in cauza? Fiecare are punctul lui de vedere si trebuie sa-l respectam.
    Cum vi s-ar parea site-ul pe o culoare de verde combinata cu negru , sau cel mai bine il editez offline si revin cu un screenshot ?
    P.s. Alte functii care ati considera ca ar fi necesare ?

Lupanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    633
    Putere Rep
    34

Implicit

eu as incerca cu putin portocaliu si negru
    Ultima modificare făcută de Lupanu; 19th January 2011 la 11:54.
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th January 2011
    Vârstă
    38
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Considerati ca era mai potrivit sa fi facut blog cu articole generale despre seo si sa pun si un forum ca subdomeniu ?

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    33
    Posturi
    458
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de casperel Vezi Post
    Un simplu vizitator nu stie ca in spate e wp sau ceva custom, el se uita la idee in sine, la continutul site-ului (nu-l intereseaza ce e in spate).
    Corect, exceptand faptul ca nisa site-ului se adreseaza cunoscatorilor, si unui cunoscator ii sare in ochi din prima chestia asta.

Acum legat de site. Se vede ca nu ai facut prea multe modificari, insa unde te-ai bagat nu prea ti-a iesit bine. Logo-ul nu-mi place si nu se potriveste cu restul.
    Numele domeniului pe care l-ati ales iar mi se pare o tampenie, numele temei fiind AskIt.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th January 2011
    Vârstă
    38
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Ce anume nu a iesit bine ? Detaliaza un pic.
    La capitolul logo e cam subiectiv. D c e tampit numele ca nu prea am inteles.
    Apropo nici site ul tau nu e chiar pus la punct , adik m-asteptam macar sa mearga tema ok din moment ce ai venit cu parerea asta.

Citat Postat în original de lumpy Vezi Post
    Corect, exceptand faptul ca nisa site-ului se adreseaza cunoscatorilor, si unui cunoscator ii sare in ochi din prima chestia asta.

Acum legat de site. Se vede ca nu ai facut prea multe modificari, insa unde te-ai bagat nu prea ti-a iesit bine. Logo-ul nu-mi place si nu se potriveste cu restul.
    Numele domeniului pe care l-ati ales iar mi se pare o tampenie, numele temei fiind AskIt.

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit

AlexOst, iti spun eu ce trebuie sa faci cand mai ceri pareri oriunde, nu doar aici. Sa nu ii bagi in seama pe cei care vorbesc offtopic si care nu inteleg nimic din ce ai intrebat.

Ontopic:
    De tema nu zic nimic, o stiu, e ok, mai sunt si altele interesante pe acelasi principiu. Wordpress este exceptional pt ce vrei sa faci.
    Trebuie sa fii atent si sa supraveghezi fiecare postare + sa alegi cele mai bune taguri pentru fiecare articol. Vor fi de ajutor pt vizitatori si pt tine daca vei face un tagcloud cu cele mai multe intrebari. Uita-te la stackoverflow.com ce frumos au tagurile in dreapta.

Mult succes.
    Ultima modificare făcută de Popescu Marian; 19th January 2011 la 18:14.

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •