Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 35 din 35

Subiect: Site nou: SEOASKIT.com

danP este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    19th October 2010
    Locaţie
    RO
    Vârstă
    33
    Posturi
    458
    Putere Rep
    31

Implicit

@marian - eu daca as cere parerea cuiva, nici macar nu m-ar interesa cele care sunt pentru. E un stiudiu de caz, accepti ideile celorlalti, nu te ambalezi cand iti spun multi ca nu e bine ce faci

Ce anume nu a iesit bine ? Detaliaza un pic.
    La capitolul logo e cam subiectiv. D c e tampit numele ca nu prea am inteles.
    Apropo nici site ul tau nu e chiar pus la punct , adik m-asteptam macar sa mearga tema ok din moment ce ai venit cu parerea asta.
    Acum, revenind la site. Eu m-am referit in primul rand la logo, care nu mi se pare potrivit cu restul temei. De ce ? Nu stiu, doar o parere subiectiva.
    Despre numele domeniului: mi se pare cam lipsit de inspiratie sa folosesti ca domeniu numele temei (pentru ca tema se numeste AskIt, nu ?) si consider ca erau n posibilitati mai bune decat asta.

- butoanele social media de jos fa-le mai mici si pune-le in sidebar "mai la vedere".
    - pune un favicon
    - revizuieste intrebarile inainte sa le aprobi

Cat despre site-ul meu, nu este in discutie aici. Site-ul meu se vrea un blog, si este un blog.
    Sper sa nu imi consideri raspunsurile rautacioase.
    Bafta !

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit

@ lumpy, asta ai inteles tu din "Sa nu ii bagi in seama pe cei care vorbesc offtopic si care nu inteleg nimic din ce ai intrebat."?

Ontopic: am postat un articol pe site folosind loginul de facebook si m-a dus in pagina de inregistrare a wordpress-ului, m-am inregistrat... apoi mi-a trimis parola pe mail. Asa ar trebui sa faca sau e o problema?

AlexOst este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th January 2011
    Vârstă
    38
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Popescu Marian Vezi Post
    at lumpy, asta ai inteles tu din "Sa nu ii bagi in seama pe cei care vorbesc offtopic si care nu inteleg nimic din ce ai intrebat."?

Ontopic: am postat un articol pe site folosind loginul de facebook si m-a dus in pagina de inregistrare a wordpress-ului, m-am inregistrat... apoi mi-a trimis parola pe mail. Asa ar trebui sa faca sau e o problema?
    Nu e o problema , se creeaza si un user in baza de date a site ului , te poti loga cu oricare vrei , ori cu facebook , ori cu userul a carei parola ai primit-o pe site.

at lumpy Asa da , ms de sfaturi , o sa tin cont de ele si o sa incep cu modificarile .
    Cu faviconul e deja pus unul dar apare cand vrea el ,tre sa vad ce se intampla pe acolo.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de AlexOst Vezi Post
    Considerati ca era mai potrivit sa fi facut blog cu articole generale despre seo si sa pun si un forum ca subdomeniu ?
    Iti va fi foarte greu sa convingi userii sa se inregistreze si sa posteze pe forum. Daca pe un site de genul ala nu observa aproape nimeni ca nu e activitate foarte mare, pe forum oricine isi da seama ca nu sunt useri si ca nu are rost sa se inregistreze. Eu ma chinui de un an cu un forum atasat unui site de 100,000 vizite / zi si tot e foarte greu sa conving userii sa se inregistreze si sa fie activi. Pe langa asta am organizat si concursuri unde am dat premii destul de grase si tot se misca greu.

AlexOst este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th January 2011
    Vârstă
    38
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Hmm interesant , atunci raman la ideea initiala , ms de info.
    Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Iti va fi foarte greu sa convingi userii sa se inregistreze si sa posteze pe forum. Daca pe un site de genul ala nu observa aproape nimeni ca nu e activitate foarte mare, pe forum oricine isi da seama ca nu sunt useri si ca nu are rost sa se inregistreze. Eu ma chinui de un an cu un forum atasat unui site de 100,000 vizite / zi si tot e foarte greu sa conving userii sa se inregistreze si sa fie activi. Pe langa asta am organizat si concursuri unde am dat premii destul de grase si tot se misca greu.

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •