Buna,
este un site construit pe magento. Oricat m-am straduit - fara reclama nu am reusit sa depasesc 2-300 vizitatori / zi, majoritatea de pe google.
Multumesc anticipat,
Paul
Buna,
este un site construit pe magento. Oricat m-am straduit - fara reclama nu am reusit sa depasesc 2-300 vizitatori / zi, majoritatea de pe google.
Multumesc anticipat,
Paul
Nu stiu ce trafic aduc cuvintele, dar posibil sa fie ok pt perioada asta.
32 mii pagini indexate e super.
La ochi:
Diacritice: renunta la ele.
Tittle (meta) identic pe paginile 1,2... X. Ex: title> Mașinuțe, avioane, trenulețe </title>
Contact: putine date. De preferat de pus acolo datele din contact din "despre noi" si de dezvoltat putin pagina asta.
Nu am inteles structura de categorii
Ex: jucariisijocuri.ro/jucarii/papusi-si-accesorii/p-2.html
jucariisijocuri.ro/jucarii/papusi-si-accesorii/ - nu exista
in schimb categoria imediat superioara pare sa fie jucariisijocuri.ro/jucarii/papusi-si-accesorii.html
Partea de social media la care linkezi (poti face un sondaje pe tema asta, e o parere personala): nu vad o motivatie pentru "a urmari" sau "a ma face prieten" cu
- 500 magazine de jucarii
- 50 magazine de cutite si bricege
- 3000 pensiuni
...
Evident am exagerat putin ca sa intelegi ideea.
"Parerea ta": daca nu pun bifa la pret, calitate, servire nu ma lasa sa-mi dau cu parerea sau sa intreb ceva, de unde ideea ca e doar pt clienti.
Blog, comunicare? De prevazut si asta.
In rest.. e ok, arata profi si poate concura cu succes la GPeC 2011 (vezi prezentarile video de anul trecut, ar putea sa te ajute, chit ca dureaza ceva) si preventiv il poti trimite si in studiul national de comert electronic, care se va actualiza cat de curand.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Multumesc mult de raspuns.
Pot sa-ti mai pun o intrebare?
Am multe (foarte multe) produse care nu mai sunt in stoc si nici nu mai exista sanse sa fie. Cu paginile astea ce fac? Le scot? Chiar daca re-generez sitemap-ul pentru google, in webmaster toos si in SERP tot apr rezultand linkuri spre pagini inexistente. Le las? Din pacate Magento asta nu ofera posibilitatea sa bifezi ”doar produse in stoc”......![]()
Faci 301 redirect de pe paginile respective spre categoria corespunzatoare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)