Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 35

Subiect: Site nou: SEOASKIT.com

Afișare hibrid

Lupanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    633
    Putere Rep
    34

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Site nou: SEOASKIT.com

SeoAskIt - blog de tip Q/A despre SEO. Creat pentru a dezolta SEO si SEM , intr-un stil interactiv intre useri. Fiecare are posibilitatea de a raspunde la intrebari , precum si de a posta la randul sau intrebarile lui. Este creat si un sistem de notare a raspunsurilor ( best answer sau calificative pentru useri - plus/minus pentru fiecare raspuns) astfel incat fiecare intrebare sa ajunga la un raspuns complet si cat mai corect.

Ce ati mai adauga voi la el? Ce ati scoate?
    Ce modificari ati mai aduce?
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Pe prima pagina de ce nu ai un titlu mai... profi?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Lupanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    633
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Pe prima pagina de ce nu ai un titlu mai... profi?
    inca nu am apucat sa bag all in one seo
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Fontul din meniu si sidebar e foarte greu de citit si obositor.

Logo-ul urat.

Nu inteleg de ce l-ai introdus in si tii bannere cu directoare romanesti.

Lista cu butoanele pentru share se deschide din greseala si majoritatea vor da hover pe acolo. Iti recomand sa renunti definitiv la ea sau sa lasi o lista cu 3-5 butoane.

As scoate captcha pentru ca descurajeaza vizitatorii sa comenteze, mai ales pentru ca e plasata prost ( prea jos ). Pune Akismet ca-si face treaba bine.

Inlocuieste h2 din titlu cu h1. Incearca sa folosesti headerele corect.

paulpadurariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    25th February 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    43
    Posturi
    558
    Putere Rep
    34

Implicit

Pai termina de bagat tot ce ai de bagat si apoi ne apucam sa il despicam in bucatele mici mici
    Din pasiune, fotograf

AlexOst este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th January 2011
    Vârstă
    38
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut

Eu sunt admin-ul site ului , il rugasem pe Lupanu sa ma ajute cu promovarea si a sugerat sa il punem aici sub lupa sa vedem ce pareri exista.
    In primul rand la partea de CSS , chrome , firefox si ie au toate stilurile lor de interpretare , uneori f. tampit , asa ca n am cum sa le impart pe toate ca sa mearga ok. Best viewed e cu Firefox.
    A doua chestie , ce treaba au directoarele romanesti ? Tocmai ca vroiam sa-l promovez mai intai la noi si apoi sa fac legatura cu cei din exterior , din afara sau alte comunitati axate pe asa ceva. Ideea era ca in momentul in care chiar il promovez la o comunitate vasta ...sa fie totusi ceva info si trafic pe acel site , nu sa ma duc asa cu 2 post-uri .

Butoanele pentru share nu se deschid aiurea , e pus pe hover de aia se deschide , ce-i drept o sa reduc numarul lor la unul mai acceptabil.

Akismet e deja instalat , captcha l am pus doar asa ca sa fie inca ceva in plus ( se poate scoate , nu e ceva grav)

La problema cu titlurile , cele de la post-uri sunt h2 , recunosc h1 nu am pus , asa a venit tema cu ele presetate.

Per total , multumesc de parerile aduse pana acuma. Astept in continuare alte sugestii...

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

Aia e tema default a pluginului? Daca da, eu as schimba-o. Ca e aiurea ca siteul tau sa arate ca fix alte mii de siteuri de pe net. Asta daca vrei sa ai ceva profesional.

Ca am mai vazut pe un blog unde arata fix la fel: Ask Arhi
    s2.JPG
    s1.JPG
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th January 2011
    Vârstă
    38
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Plecand de la ideea asta , ar trebui sa fac eu alta tema de la 0 , daca o varianta e folosita , de ce n-ar fi si alta la fel de folosita ?
    Pe culorile astea se vede cel mai bine , as putea sa mai fac niste teste sa schimb din culori dar per total tot la fel o sa arate , din moment ce e aceeasi tema.

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Daca vrei sa ai un site profesional nu poti sa folosesti o tema gratis, care mai apare si pe alte siteuri. Asta e, trebuie sa muncesti putin (sau sa investesti ceva bani.)Nu poti doar sa instalezi wordpress, un plugin si sa astepti sa ai succes.

Cum siteul a fost pus sub lupa, asta e opininia mea. Daca vrei sa sa faci ceva cu siteul ala ar fi bine sa tii cont de ea.
    Daca siteul a fost postat aici doar pentru un amarat de link sau cu speranta ca o sa ne inghesuim toti sa postam acolo, dar ignori sfaturile primite, nu cred ca o sa faci mare branza cu el.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th January 2011
    Vârstă
    38
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu era vorba de ignorat sfaturi , ca de aia l-am pus. Nu ma intereseaza nici link ul si nici post urile cel putin nu pentru moment , site-ul este nou , inca trebuie lucrat la el. Tema nu este una gratis , este premium.
    O sa incerc sa il mai codez sa vad daca se poate modifica intr-un stil sa zicem " unic ", dar nu cred ca o sa fie mare diferenta..stilul o sa fie identic , oricum o sa incerc.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Am modificat sigla , arata mai ok acuma ?

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •