Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
Eu cred ca acel script , fura parolele conturilor de yahoo , asta fara discutie !
Ca sa trimiti e-mailuri nesolicitate nu iti trebuie decat adresele de e-mail , dar daca vrei sa faci alte porcarii , atunci ai nevoie si de parola contului !
Si eu am primit invitatie pe siteul ala , dar cand am vazut care e treaba l-am raportat imediat , vad ca fara rezultat !
NU vad de ce niste siteuri utile ( nu le enumar pentru ca sunt vecini rai pentru orice site ) iau ban de la google , pe cand un astfel de pericol public nu pateste nimic !
Chestia ii ca si "colectionarii" de id-uri de messenger sunt de vina.
Sunt zeci de site-uri care ofera pe tava id-uri care numai le pui intr-un fisier txt si le adaugi [at]yahoo[dot]com la sfarsit , apoi faci rost de un mail sender bun si voila ... spam cat cuprinde.
Eu am incetat sa mai folosesc mail-ul celor de la yahoo. GMail rullz.![]()
Mai sunt si exceptii !
Vroiam sa ma refer la siteuri necunoscute , siteuri unde poti sa iti faci cont numai daca te loghezi cu Id-ul de yaho messenger si parola reala de yahoo !
Poti sa folosesti si o adresa noua de yahoo !
Imi cer scuze daca nu am fost mai explicit !![]()
Scriptul respectiv (sau ceva asemanator) este folosit de o multime de siteuri mari internationale si locale, nu e nimic nou, nu e nici o hackereala..![]()
Legat de salvarea datelor, asta ramane la preferinta proprietarului siteului...nu e greu sa adaugi un "INSERT INTO `iduri_de_yahuu`... " pentru fiecare ID introdus ..![]()
Oricum ideea e ca nu ai ce face cu datele astea, singurul motiv pentru care accesezi contul de yahoo al celor care isi introduc datele respective este "culegerea" de noi adresa de mail (ID @yahoo.com), ca doar nu credeti ca cineva acceseaza contul lor ca sa trimita din el mesaje cand poate sa trimita printr`o gramada de alte moduri mult mai simple odata ce au o lista de cateva zeci sau sute de mii de adresa de email.
se joaca omu' ce dreaq
lasati-l in pace ca face misto din aia mai prosti
@co13
tu in ce limba vorbesti? scuze dar ti-am mai citit posturi si unele propozitii nu sunt intotdeauna inteligibile..zici ca vorbesti din keyworduri.
no offense
au mai facut unii acu' vreo 2 sau 3 ani si au acaparat o multime de mail uri yahoo ... au schimbat parolele si apoi trimiteau pe mesenger nu mai stiu ce .... deci nu este prima tentativa de preluare a mail urilor.
Poate isi aduce aminte cineva ... avea chiar o interfata asemanatoare cu mail.yahoo
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)