este spam daca afiseaza intr-o pagina "site/results.php?pg=1" toate cautarile ce s-au facut de utilizatori pe site?
multumesc.
este spam daca afiseaza intr-o pagina "site/results.php?pg=1" toate cautarile ce s-au facut de utilizatori pe site?
multumesc.
multumesc pentru raspuns.
intrebarea este: daca tu ai zis "Cam este", care este limita?
Pai .. gadeste-te teoretic, cate zeci de mii de pagini ai putea face, care sa contina doare rezultatele la anumtie cautari facute in site-ul tau.
Site-ul tau poate avea doar 50 de pagini cu continut unic, real, si restul de zeci de mii sa fie doar ce am spus mai sus.
Ti se pare corect ?
Sa spunem ca ar fi foarte corect sa faci asta, insa sa pui /disallow pe acele pagini, in robots.txt.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
da, ai dreptate.
la fel ma gandisem si eu. numai ca in momentul in care am vazut asta, pe un site mare, care se respecta, atunci m-am intrebat daca "este spam sau nu".
disallow pe paginile astea nu stiu daca este sau nu. atata timp cat paginile generate nu au link vizibil sau o alta utilitate, decat pentru motoare de cautare, nu cred ca au disallow. parerea mea...
iti multumesc pentru raspunsuri, acum m-am luminat.
actiunea asta o sa o trec la "asa ceva nu se face"![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Eu sunt de parere ca nu este spam... Nu are nici o importanta daca paginile sunt statice sau dinamice... Atata timp cat afiseaza relevant, informatie, text vizibil, etc ... Este ca si cum ai zice ca google face spam pentru ca iti afiseaza mai multe pagini cu rezultate... Cand sunt milioane de rezultate si iti apare jos Pagini cu rezultate: 1 - 2 - 3 .... 20 ...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Asta e, aici nu suntem de acord... Daca cineva cauta "adidasi" si eu sunt in masura sa ii asigur 100 de pagini (diferite si cu informatie relevanta, nu sa bati campii) cu si despre adidasi... care este problema? nici una zic eu ...
Desi, pe de alta parte, cum a fost celebrul insoft, cred ca acolo da, putem vorbi de spam... Nu stiu, pana la urma fiecare caz este unic si trebuie judecat ca atare ...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
E spam. Nu are rost sa repet ceea ce deja a zis Cristi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)