Citeam aici Magazinele online, in cursa investitiilor « Business « Revista Capital un articol despre magazinele online care prin titlul sau parea destul de promitator. Dar nici n-am apucat sa incep lecturarea s-a ca deja am simtit gustul amar pe care ti-l lasa prostia, laudarosenia si lipsa de bun simt a unora... Lasand deoparte faptul ca acest articol pare scris la comanda (n-am nimic impotriva advertorialelor), continutul sau abunda in greseli evidente... de xemeplu ni se spune ca magazinul Dar de Nunta a fost lansat in urma cu doua saptamani, dar eu il stiu de cel putin jumatate de an, apoi fabuloasa investitie de 5.000 de euro investita in acel site mi se pare... n-am cuvinte... ori cineva minte, ori altcineva a fost tras in tzeapa...
Despre ushop.ro iarasi ni se spune ca a fost lansat numai saptamana trecuta in urma unei investitii de 1,5 milioane de dolari... nu stiu ce-au inteles unii dar eu am inteles ca atat i-a costat noul shop online... si iarasi ma leg de lansarea magazinului : e pe piata de luni bune...
O prezentare mai realista si o distributie mai explicita a fondurilor investite o are recent lansatul clickandshop... dar aceasta e alta poveste...