a primit cineva spam pe telefonul mobil prin sms ?
eu am primit sa cumpar nu stiu ce subdomenii ... cica o noua extensie pentru Romania im.ro
![]()
![]()
ce sunt in stare unii![]()
a primit cineva spam pe telefonul mobil prin sms ?
eu am primit sa cumpar nu stiu ce subdomenii ... cica o noua extensie pentru Romania im.ro
![]()
![]()
ce sunt in stare unii![]()
e vorba de ro.im .... nu im.ro. ...
Eu chiar sunt curios daca o s fie cineva destul de idiot sa isi ia un domeniu de genul domeniu.ro.im
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Am avut o discutie telefonica cu cei care administreaza acel domeniu. Ca de fapt asta este.
Sunt ok, si sunt oameni seriosi.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Pentru mine ori sunt foarte naivi ori sunt foarte hoti. Altfel nu vad cum spera sa atraga lume cu un domeniu din Insula Man
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
si eu am primit de la edomenii mesajul asta pe tel.. si pe mail. ziceau ca au vandut 2000 de domenii ro.im
apropo de spam sms.. am primit si de la milka (marmota)
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
Eu i-am sunat ca sa le spun ca ai facut o mare greseala ca dau newslettere mentionand "Noua extensie a Romaniei" sau ceva de genul, cand de fapt orice subdomeniu existent pe ro.IE, nu este de fapt o extensie. Cand spui extensie te referi la un TLD.
.IE este un TLD primar. Mezei.RO.IE este un subdomeniu al domeniului RO.IE insa.
Ma rog, revenind la subiect, eu am primit un spam prin SMS chiar acum cateva zile:
De la : 0722566575
Impact Solution - companie specializata in internet marketing, va aduce la cunostinta <<Oferta Lunii Decembrie - Site prezentare la 350 RON>>
Pentru mai multe detalii accesati site-ul X.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
m-am uitata de curiozitate pe edomenii.ro la jocuri.ro.IE stiri.ro.IE ziare.ro.IE masini.ro.IE anunturi.ro.IE deja sunt luate
incepe lumea sa le ia ptr colectie![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)