Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 23

Subiect: Microplati prin telefon

hyp3rion este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th November 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    107
    Putere Rep
    0

Implicit Microplati prin telefon

As dori sa implemetez pe un site un sistem de microplată prin SMS. Solutia traditionala oferita de Gecad mi se pare prea scumpa. Asa ca am gasit un alt serviciu mobilpay.ro.

As dorti sa stiu daca a folosit cineva si cum vi se pare. Ce mi se pare ciudat, e ca, daca vrei demo-ul de la ei te costă 0.10 eurocenti dar cand sa faci plata te taxeaza cu 10 euro.

Păreri, impresii ??

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    37

Implicit

Sistemul acesta functioneaza de o vreme in Ungaria.
    Doar ca... la ei serviciul de smsweb (asa se cheama la ei) este oferit (si) de un host gratuit, si este folosit foarte des pentru pagini warez (mp3-uri si programe) si adult.
    Mobilplay pare un serviciu destul de nou (am primit un newsletter de pe trafic.ro care promova aceasta firma). Cred ca va trebui sa asteptam pana vom putea citi primele pareri.
    Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.

Obelix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    7th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    156
    Putere Rep
    33

Implicit

Hmm, plin de greseli gramaticale, parca facut de mantuiala... N-as avea incredere sa incerc pe "pielea" mea, pana nu testeaza altii.

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    52
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

Din descrierea serviciului am inteles ca retin un comision fix de 1.4 euro la oricare din platile de 5, 6, 7, 8, 9 sau 10 euro. Suna interesant fata de serviciile concurente. Insa pagina lor DEMO nu functiona momentan. Daca i-a folosit cineva ar putea sa posteze un scurt review.

hyp3rion este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th November 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    107
    Putere Rep
    0

Implicit

Acum funcţionează.

fadisaaida este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th December 2007
    Posturi
    25
    Putere Rep
    32

Implicit

are cineva experienta cu mobilpay.ro ? suntem in delema intre mobilpay.ro si rentabiliweb.ro.

amandoua au comisoane la fel dupa 5 euro.

pareri sau experienta ?

antonioeram este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th January 2008
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

salut
    sunt administrtatorul mobilpay.ro . va stau la dispozitie pentru intrebari.
    cateva raspunsuri la problemele de pana acum.
    mobilpay.ro este solutia aleasa de cele mai importante nume in internetul din romania. Astfel solutia noastra de plata a fost integrata pe site-uri apartinand neogen, netbridge, vodanet, computergames, samd. valoarea tranzactiilor cumulate lunar, pentru toate serviciile integrate, depaseste 200.000 euro.
    fata de rentabiliweb, serviciul nostru permite integrarea unei game mai mari de numere pe oricate servicii doriti, cu raportare in timp real a tranzactiilor efectuate si suport la nivel de client (se poate vedea fiecare tranzactie si status-ul ei). integrarea se realizeaza rapid gratie unui api inteligent.

askmero Guest

Implicit rentabiliweb

In septembrie implementasem pe askme.ro platforma Rentabiliweb.

Sistemul se implementeaza simplu insa nu este deloc profitabil (macar la limita bunului simt).

2 chestiuni le consider extrem de neplacute:

1. Desi anuntasera (pe homepage-ul siteului) ca implementeaza plata pe sume mai mari (peste 3-5 euro) pana acum 2 saptamani nu o facusera, si cred ca nici acum. E neplacut sa ceri o plata pentru un produs digital de 10 euro si sa pui clientul sa trimita 3 sms-uri.

Ideea este ca una anuntasera pe site si alta se intampla in realitate. Sau poate ma insel ... si nu ma pricep eu...

2. La 3 euro un produs iti revin 35 centi. Intelg parteneriate "in sus".. dar in jos, spre comeciant sau client nu se uita nimeni.
    Te doare inima sa vezi in zona de administrare 10 euro si sa stii ca in realitate sumele platite de clienti este de aproape 30... iarasi... poate nu inteleg mersul lucrurilor.

Oricum primul punct il consider cel mai neplacut. ... e putina reclama falsa.

Pe Mobilpay am cont, pana in prezent citind documentatia. Par interesante conditiile financiare, mult mai "profitabile".

As avea o sugestie pentru adminul Mobilpay: un fapt care ar putea "sa produca" si mai multi clienti ar fi crearea unor pluginuri pentru shopping cart-urile majore de pe piata care sa fie compatibile mobilpay.

Desigur, le poti implementa si singur, dar uneori un asemenea aspect m-ar face sa accept cu mai multa usurinta noua platforma.

Dezvoltarea unui plugin costa. E posibil sa creati un "premium user" care sa plateasca o suma (15-30 euro) pentru un asemenea modul. Nu e de preferat dar e o idee.

In proiectele viitoare sigur castiga paypal. Pe lista se afla si mobilpay dar depinde de shopping cart-ul ales. Implementarea in oscommerce, de exemplu imi pare dificila mai ales ca pentru mine este un hobby ...

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit

Pentru un serviciu de microplati prin telefon, sume mici, de 1-1,5 euro pe tranzactie, ce firma imi puteti recomanda? As dori in special pareri de la oamenii care au mai lucrat. Presupunand ca volumul de tranzactii lunar e destul de mare, insa plata pe tranzactie va fi mica - nu poate sa depaseasca 1-1,5 euro- cam ce sanse credeti ca am sa negociez un comision rezonabil? Adica sa raman cu mai mult de 50% din suma platita de client.

Multumesc frumos oricui are ceva informatii, vreau o parere estimativa pana sa contactez direct firmele pentru contract, ca sa stiu la ce ma astept.

fadisaaida este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th December 2007
    Posturi
    25
    Putere Rep
    32

Implicit

askmero : multumesc foarte mult pentru informatii . De cand am pus intrebarea asta am implementat sistemul mobilpay.ro . si sunt foarte bun. Am avut probleme din partea Hosting cu openssl dar a fost rezolvata pana la urma si totul a fost okay.

Sistemul de raport este f bun si updated live.
    De cand am pus sistemul am avut cel putin 300% crestere in tranzactii .

Nic : Nu stiu ce sa zic dar cred cel mai buna varianta in cazul tau este sa vorbesti direct cu operatori de telefonie .. oricum cred rentabiliweb sunt mai buna varianta la sume 1-2 Euro .

Daca aveti intrebari despre mobilpay.ro si cum este sunt despos sa respond in limita contractului.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. microplati / plata prin sms
    De dcosmin83 în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 25th October 2014, 18:17
  2. Microplati/SMS premium in Europa
    De hl2u în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 12th August 2009, 08:42
  3. SPAM Prin telefon
    De Cristian Mezei în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 33
    Ultimul Post: 10th April 2009, 23:24
  4. serviciu plati online prin telefon
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 4th April 2009, 22:45
  5. spam pe telefon - sms
    De emilian_anghel în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 10th December 2007, 13:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •