Nu este nici o rautate, nu ai inteles, pt ca nu ai fost de la inceput pe forum. Site-ul tau a mai fost publicat o data de iskander pe forum, din greseala, l-am adaugat si eu zilele trecute, dar asa ai ajuns si tu pe forum. Atata tot.Postat în original de elbogdan @ Mar 30 2006, 08:58 AM) [post=12848
Hai sa gandim altfel. Ne putem in locul lui GOOOGLE.... vb aia, cel mai mare si care face legea. Respecta vreouna din pasi de mai sus? Vede spam si scoate din SERP. Nu se mai joac]PROPUNERE:
1. Putem sa schimbam ceva in bine si anume sa postam pe acest forum o propunere de raportare a site-urilor care fac acest SPAM la google dar urmand o procedura inteligenta:
- postam prezentarea problemei;
- postam avertizarea data webmasterului;
- postam raspunsul webmasterului;
- postam feedback-ul: a luat masuri sau nu
- daca a luat masuri avem satisfactia ca am influentat ceva in bine si am facut o critica constructiva
- daca nu vrea sa ia masuri ne putem bucura iarasi ca am facut un lucru bun: am raportat o rea intentie.
Sesizez cumva o mica rautate?
PS: nu am cum sa mai scriu acum prea multe ca mai am si alte lucruri de facut (deja scriu de 30 min).
[/QUOTE]
Nu este nici o rautate, nu ai inteles, pt ca nu ai fost de la inceput pe forum. Site-ul tau a mai fost publicat o data de iskander pe forum, din greseala, l-am adaugat si eu zilele trecute, dar asa ai ajuns si tu pe forum. Atata tot.
Hai sa gandim altfel. Ne putem in locul lui GOOOGLE.... vb aia, cel mai mare si care face legea. Respecta vreouna din pasi de mai sus? Vede spam si scoate din SERP. Nu se mai joaca cu mesaje catre webmasteri.PROPUNERE:
1. Putem sa schimbam ceva in bine si anume sa postam pe acest forum o propunere de raportare a site-urilor care fac acest SPAM la google dar urmand o procedura inteligenta:
- postam prezentarea problemei;
- postam avertizarea data webmasterului;
- postam raspunsul webmasterului;
- postam feedback-ul: a luat masuri sau nu
- daca a luat masuri avem satisfactia ca am influentat ceva in bine si am facut o critica constructiva
- daca nu vrea sa ia masuri ne putem bucura iarasi ca am facut un lucru bun: am raportat o rea intentie.

Răspunde cu citat