Rezultate 1 la 10 din 30

Subiect: Http://www.trade-romania.biz

Afișare hibrid

elbogdan este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th March 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Neatza

A fost in faza de proiect - vazand ca feedback-ul este numa' bun, vom trece la dezvoltarea lui intr-un portal foarte activ.

Site-urile in cauza sunt ale mele si e drept ca este greu sa supraveghez aproape totul. Am incercat ca textul scris in footer sa fie mai greu lizibil pentru a nu afecta designul site-lui. Oricum, textul in cauza prezinta pe scurt portalul www.trade-romania.biz atat in romana cat si in engleza si nicidecum nu prezinta o lista cu cuvinte cheie care sa imbunatateasca densitatea lor pe prima pagina - ca in cazul spamului; ar mai fi de mentionat ca daca intentia era de SPAM, am fi mers cu un H2, H3, H4 in subsolul paginii si am fi folosit font la culoarea background-ului.

Legat de celelalte 2 portaluri - recent lansate - vroiam sa exemplific ca nu SPAMeaza cum - dupa spusele voastre - A SPAMAT www.trade-romania.biz

noapte buna si

Keep in touch!

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de elbogdan @ Mar 29 2006, 03:12 AM) [post=12813
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

Neatza
    A fost in faza de proiect - vazand ca feedback-ul este numa&#39; bun, vom trece la dezvoltarea lui intr-un portal foarte activ.
    Site-urile in cauza sunt ale mele si e drept ca este greu sa supraveghez aproape totul. Am incercat ca textul scris in footer sa fie mai greu lizibil pentru a nu afecta designul site-lui. Oricum, textul in cauza prezinta pe scurt portalul www.trade-romania.biz atat in romana cat si in engleza si nicidecum nu prezinta o lista cu cuvinte cheie care sa imbunatateasca densitatea lor pe prima pagina - ca in cazul spamului; ar mai fi de mentionat ca daca intentia era de SPAM, am fi mers cu un H2, H3, H4 in subsolul paginii si am fi folosit font la culoarea background-ului.
    Legat de celelalte 2 portaluri - recent lansate - vroiam sa exemplific ca nu SPAMeaza cum - dupa spusele voastre - A SPAMAT www.trade-romania.biz
    noapte buna si
    Keep in touch&#33;
    Eu intrebam (pt.ca nu am clik-uit) daca da sau nu;so, nu am zis ca spam-eaza...
    De la "greu lizibil" la "a nu afecta design-ul (ce are una cu alta?&#33;?) si pana la spam, e un pas mic, cred; acum nu sunt sincer convins de cele spuse cel putin pentru faptul ca:
    1)"sa fie mai greu lizibil pentru a nu afecta designul site-lui"
    2)"textul in cauza prezinta pe scurt portalul "
    mi se pare ca se bat cap in cap cele zise:
    prezinta pe scurt portalul pentru cine, avand in vedere ca este "greu lizibil"???? care este ideea atunci?&#33;?

Cam asta; si "touch"-ul asta ]

Neatza
    A fost in faza de proiect - vazand ca feedback-ul este numa&#39; bun, vom trece la dezvoltarea lui intr-un portal foarte activ.
    noapte buna si
    Keep in touch&#33;
    [/QUOTE]
    Eu intrebam (pt.ca nu am clik-uit) daca da sau nu;so, nu am zis ca spam-eaza...
    De la "greu lizibil" la "a nu afecta design-ul (ce are una cu alta?&#33;?) si pana la spam, e un pas mic, cred; acum nu sunt sincer convins de cele spuse cel putin pentru faptul ca:
    1)"sa fie mai greu lizibil pentru a nu afecta designul site-lui"
    2)"textul in cauza prezinta pe scurt portalul "
    mi se pare ca se bat cap in cap cele zise:
    prezinta pe scurt portalul pentru cine, avand in vedere ca este "greu lizibil"???? care este ideea atunci?&#33;?

Cam asta; si "touch"-ul asta cred ca are ceva limite...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Easy trade
    De opeth în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 29th July 2007, 04:30
  2. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st July 2007, 07:54
  3. Http://www.lucire.com/romania/
    De cr0n1cal în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 14th April 2006, 12:58
  4. Www.trade-romania.biz In Dmoz