www.trade-romania.biz
ctrl+a jos
asa facem noi afacerile
www.trade-romania.biz
ctrl+a jos
asa facem noi afacerile
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Spam report successfully submittedPostat în original de Iskander @ Feb 9 2006, 01:22 PM) [post=9937
Thank you for submitting this information. Your report has been received and will be investigated.
We appreciate your diligence in reporting this problem; youâre helping produce a better online experience f]
www.trade-romania.biz
ctrl+a jos
asa facem noi afacerile
[/QUOTE]
Spam report successfully submitted
Thank you for submitting this information. Your report has been received and will be investigated.
We appreciate your diligence in reporting this problem; youâre helping produce a better online experience for everyone.
The Google Team
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
si eu i-am raportat, aproape mi-a intrat in reflex
Io am pagina de report spam ca bookmark rapid.Postat în original de Iskander @ Feb 9 2006, 05:59 PM) [post=9960
Si template-ul de ra]
si eu i-am raportat, aproape mi-a intrat in reflex
[/QUOTE]
Io am pagina de report spam ca bookmark rapid.
Si template-ul de raportat, pus in Informenter
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Un alt site care spameaza:
http://www.trade-romania.biz
vedeti partea de jos.
Cod:Topicuri unite. Subiectul deja fusese luat in "colimatoriu". Krumel
Boingeanu Ben
Slabut.
EU ma intreb de ce nu le ascund de tot, daca sunt pusi pe SPAM.
Oricum:
[blestem]Rusineeee!!!!!!![/blestem]
Cu stima,
Razvan Pop
Pacat de site, că altfel arată bine. În afară de primele sintagme restul văd că sunt propoziţii care descriu site-ul în română şi engleză. Ar fi putut foarte bine să le pună mai sus pe pagină (si doar pe prima pagină), să le scrie cu mărime şi culoare normale şi nu ar mai fi fost spam.
http://www.trade-romania.bizPostat în original de ben @ Mar 28 2006, 03:11 PM) [post=12800
vedeti partea de jos.
[/QUOTE]
hehe
Bun asa,
Orice critici sunt constructive.
ww*.trade-romania.biz a fost un proiect care merge destul de bine.
are un rank bunicel pe Alexa.rom
Ma bucur ca in mare este si apreciat, ma pune pe ganduri ceea ce s-a si zis de spam.
Le rezolvam noi momentan pana cand se lanseaza noul site.
UN LUCRU POT SA AFIRM: In mare site-ul a produs tuturor ce-l utilizeaza un feedback pozitiv.
PS1: Daca mai aveti comentarii la adresa lui, le astept cu interes.
PS2: Ma bucur ca si in Romania s-a luat initiativa. Bravo colectivului SEOPEDIA.ro precum si celor care posteaza aici.
PS3: Avem si alte doua portaluri pe care le-am si lansat si pe care va invit sa le vizitati si de ce nu, sa le analizam daca au elemente de SPAM.
ww*.cefaceconcurenta.ro
ww*.topbusiness.ro
keep in touch!
Cod:De la raportare Spam treci la Studii de caz? Te rog sa faci topicuri separate. Si eventual sa te prezinti...daca mai tine cineva cont de lucrul asta. Krumel
Am revenit.
footer scris cu font de 7 si cu nuanta de gri inchis din site.
ww*.trade-romania.biz
MULT MAI LIZIBIL si deci AM ELIMINAT SPAM-ul.
keep in touch!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)