<div class='quotetop'>QUOTE(miromulos)</div><div class='quotemain'>
Ce inseamna "profi"?
[/QUOTE]
"Profi" inseamna profesionist.
<div class='quotetop'>QUOTE(ben)</div><div class='quotemain'>
Gresesti aicea. Spam-ul nu e eliminat. Ba din contra, este acelasi. Ca sa intelegi - una din metodele de seo-spam-ul este introducerea pe o pagina a unei lungi serii de cuvinte cheie, ascunse sau vizibile care nu au nici o legatura cu continutul sau unul cu altul ( adica o ordine logica in exprimare ).
Daca vrei sa nu fie considerat spam, incearca sa realizezi o scurta prezentare logica a cuvintelor, pe care sa le integrezi in design, nu doar aruncate in josul paginii.
[/QUOTE]
www.trade-romania.biz este un site de business.
"| Doing business in Romania | About Trade-Romania.biz :-: Business Directory Romania: Romania needs a business to business directory (B2B & B2C) in order to promote the Romanian companies (manufacturers, importers, exporters, service, dealers). As a visitor, you can place business opportunities, buy and sell trade leads, offers, business requests, access real estates investment opportunities, Romanian properties. We created this business instrument with business travel services for the potential business men which intends to came to Romania in order to contact the companies. This business services offers the posibility of online ticket reservations, rent a car online reservations, real estate investment opportunities, presentations of hotels. Also you can find useful information about Romania. Stock market Romania presents the romanian stock market information. This site is the Romanian Business Directory.
Despre Trade-Romania.biz: Romania are nevoie de un director business to business (B2B & B2C) pentru a promova companiile romanesti pe piete externe de desfacere (producatori, exportatori, importatori, prestatori de servicii, distribuitori). Ca vizitator, puteti introduce oportunitati de afaceri, oferte si cereri. Trade-Romania.biz contine servicii de business travel pentru Romania, rezervari online bilete de avion, rezervari online autoturisme, prezentari de hoteluri din Romania, oportunitati de investitii in imobiliare. Deasemenea, Trade-Romania.biz contine si o sectiune in care sunt prezentate ultimele stiri din mediul de afaceri din Romania."
Acesta este textul care a provocat acest post. NU vad cele doua probleem pe care le-ai sesizat:
1. formularea cuprinde prezentarea www.trade-romania.biz si este formata din propozitii -. exprimare logica.
2. ceea ce scrie in prezentare are legatura numai cu portalul.
3. unde pozitionez contentul pe pagina cred ca e problema mea si e o chestie de gustigus - bun sau rau.
4. "Doing Business in Romania" este newsletterul pe care-l trimitem la peste 20.000 de abonati.
INTREBARE: unde e problema?
<div class='quotetop'>QUOTE(Krumel)</div><div class='quotemain'>
Tipic romanesc de a apara ca un sfant inocent, motivand ca "nu am stiut ce fac" si ca "cei din jurul mei sint rai".
[/QUOTE]
Nu, eu zic ca tipic romanesc este sa consideram din start pe cineva vinovat si ca apoi acesta sa-si demonstreze nevinovatia (ceea ce incerc sa fac eu acum).
LEGAT DE SITE-urile si PORTALURILE care apartin unei firme si nu sunt ale unor persoane fizice care-si fac de regula de la project management, webdesign, SEO, mentenanta, etc E BINE DE STIUT:
1. un portal de genul acesta are o firma in spate;
2. exista un contract de munca/colaborare/prestari servicii cu cineva care sa se ocupe de un SEO si de mentenanta;
3. fiind o firma exista un patron sau director;
4. existand un director/patron care iti spun eu ca nu stie programare si SEO si nu numai - se ocupa cu alte probleme legate de firma ( vanzari/marketing/management)
5. asadar, daca cineva greseste pentru afacerea acestuia - nu-i da la cap firmei respective - atentioneaza-o - gandeste constructiv sau fa militie pe internet
6. daca tot ai mentionat de concurenta - ai facut o analiza cumva a pietei? cred ca ti-au scapat cateva aspecte legate de concurenta...
CONCLUZIE:
1. trageti si voi un foc de avertisment inainte de a executa pe cineva - asa nu o sa dati de banuit.
PROPUNERE:
1. Putem sa schimbam ceva in bine si anume sa postam pe acest forum o propunere de raportare a site-urilor care fac acest SPAM la google dar urmand o procedura inteligenta:
- postam prezentarea problemei;
- postam avertizarea data webmasterului;
- postam raspunsul webmasterului;
- postam feedback-ul: a luat masuri sau nu
- daca a luat masuri avem satisfactia ca am influentat ceva in bine si am facut o critica constructiva
- daca nu vrea sa ia masuri ne putem bucura iarasi ca am facut un lucru bun: am raportat o rea intentie.
<div class='quotetop'>QUOTE(ben)</div><div class='quotemain'>
Se pare ca nu a fost la voia intamplari, fara sa vreau, dar de data asta a avut efect.
[/QUOTE]
Sesizez cumva o mica rautate?
PS: nu am cum sa mai scriu acum prea multe ca mai am si alte lucruri de facut (deja scriu de 30 min).

Se pare ca nu a fost la voia intamplari, fara sa vreau, dar de data asta a avut efect.
Răspunde cu citat