footer scris cu font de 7 si cu nuanta de gri inchis din site.
www.trade-romania.biz
MULT MAI LIZIBIL si deci AM ELIMINAT SPAM-ul.
Gresesti aicea. Spam-ul nu e eliminat. Ba din contra, este acelasi. Ca sa intelegi - una din metodele de seo-spam-ul este introducerea pe o pagina a unei lungi serii de cuvinte cheie, ascunse sau vizibile care nu au nici o legatura cu continutul sau unul cu altul ( adica o ordine logica in exprimare ).

Spam-ul nu are nici o legatura cu lizibilitatea, poti sa-l pui si display:none si ai scapat de afisare, ci e procedeul in sine.

Daca vrei sa nu fie considerat spam, incearca sa realizezi o scurta prezentare logica a cuvintelor, pe care sa le integrezi in design, nu doar aruncate in josul paginii.

Ideea este urmatoarea: haide-ti sa facem ceva constructiv!
Eu detin portalurile acestea. Cand zic constructiv ma refer la faptul ca nu inteleg de ce inainte sa raportati un site ca SPAMMER nu veniti cu o atentionare la webmasterul site-lui respectiv? Sau se merge pe principiul: hai sa-i dam in cap celui care are site-ul - asa ca suntem rautaciosi.

Profi (ca sa folosesc un cuvant prin care va place sa fiti caracterizati) este sa dati mai intai un mesaj celui care este admin/webmaster si sa-l atentionati ca asa ceva nu este recomandat/este gresit/ este SPAM si ca daca acesta nu va face ceva, ii va fi raportat site-ul.

Cealalta varianta zic eu ca este sa va laudati ca ati fost tari si ati fost primii care ati raportat site-ul ca SPAMMER. Hai sa scadem rankul unui portal care este de fapt o afacere si care ajuta la promovarea imaginii mediului de afaceri din Romania. Da, acesta este targetul portalului www.trade-romania.biz. Probabil nu a contat, probabil nu ati citit nici informatiile de pe site. A fost doar un CTRL + A.
Cum numiti aceasta varianta? Profesionalism sau rautate?
Nu cred ca are rost sa anuntam un webmaster. Normal ar trebui sa stie ce a facut pe pagina respectiva si de ce a folosit acele cuvinte/metode. Un webmaster se atentioneaza automat si este constient de pericolele la care se expune atunci cand creaza o pagina web. Daca nu stie ce e aia, inseamna ca nu e informat.

Presupun ca te intrebi pana la urma ce rost are aceasta categorie? Principalul obiectiv al ei este sa descurajam spam-ul in romania si in al doilea rand sa educam webmasterii in legatura cu acesta.

"neata, ben! smile.gif
Se pare ca nu a fost la voia intamplari, fara sa vreau, dar de data asta a avut efect.