Mesaj de la Matei Irinel, trimis printr-un intermediar:
Intr-adevar au fost ceva probleme cu cativa clienti din cauza timpului pe care nu l-am putut acorda din diverse probleme personale. Este vorba despre urmatorii :
- Tom : 10e
- Cristian: 5e
- wega77: 5 e.
Deci insumat sunt 20 euro aka 80 lei cred care ii voi returna aceasta luna (inca astept salariul.. ca lucrez intr-un loc unde nu am data fixa de salarizare. Imi asum intreaga neseriozitate dar sunt constient ca au fost probleme personale si nu imprumuturi de cateva zile.
Legat de link-uri cei ce au de la mine, am convenit sa repun link-urile si le-am repus, ramane sa dau mesaj actualului detinator sa imi puna in advertoriale ce mai e de pus. NU este la atitudinea mea acest aspect, blogul s-a vandut cu contract de vanzare cumparare intre parti si cedat cu totul firmei ce l-a preluat. Inca odata cu banii se rezolva sunt 80 lei nu 800 sau 8000 deci keep calm . Referitor la djverkon, nu nu sunt DJ in Tulcea daca asta cautati, locuiesc undeva in judet si site-ul este destinat seturilor facute de mine. Daca eram tepar puteam pur si simplu sa dispar fara sa mai vedeti acest mesaj sau link-uri inapoi, dupa cum s-a vazut s-a rezolvat. Mai raman cateva si suma de returnat de bani . Toate cele bune
Matei, asteptam rezolvarea problemelor. Suma e irelevanta. Ai datorii si trebuie sa le returnezi.

Răspunde cu citat