Daca postezi comentarii pe bloguri si utilizezi in calitate de nume anumite cuvinte cheie dupa care doresti sa te promovezi , este considerat ca SPAM ? Sau nu e nici o problema in asa o metoda ?
Daca postezi comentarii pe bloguri si utilizezi in calitate de nume anumite cuvinte cheie dupa care doresti sa te promovezi , este considerat ca SPAM ? Sau nu e nici o problema in asa o metoda ?
No offence: mai dati si voi search prin seopedia. A fost chiar un subiect f controversat cu cateva luni in urma.
eu te marchez ca spam si dupa ce mai fac asta inca cativa, deja are grija askimet sa te puna direct in spam.
Hai sa iti recomand ceva , cauti blog autoaprobat si nu te mai doare capu si referitor la askimet instalezi un programel si postezi dupa 30 de ip o data, pui mai multe url de la acelasi domeniu, plus ca din experienta mea de comentat cate 2000 sau 5000 am ajuns pe prima pagina la google prima pozitie, asa ca daca ai unde dai bataie fii atent la URL sa aiba Pr mare nu domeniu
http://forum.seopedia.ro/metode-de-p...nte-cheie.html
2.Ceea ce recomanda allex e spam ordinar
@allex vrea sa te ajunga la reputatie (in sens rau ). App. ce vad la tine n-am vazut in aproape 3 ani de seopedia: un om cu 2 "bilutze rosii" (nici nu credeam ca se poate, sincer) si le-ai facut in cateva zile. Asta ar tb sa iti dea serios de gandit despre tine...
Sa ne intelegem fiecare foloseste metoda lui si teoretic vb din experienta , hai sa discuta de spam ! crezi ca daca le faci manual nu inseamna spam? sau credeti ca inscrierea intr-un director cu sute de linkuri pe iesire au vro valuare ? . Sau daca faci inscrierea in ce vrei tu blog, director,forum si obtii un backlink de la un DOMENIU cu PR mare iar URL nu are page rank crezi ca are vro valuare?
Referitor la gandit despre mine! este foarte simplu fiecare foloseste technica lui si risca sau nu, Dar din experienta mea si pot da exemplu vro 50 de domenii care am cate 15miii de linkuri de la bloguri dintre care foarte multe facute cum ziceti voi spam si am un trafic de 400 de utilizatori pe zii si inca ceva credeti ca firmele de seo fac ceva manual sau natural inseamna sa dai la YSE si sa vezi 200 de mii de linkuri facute de la 0, putin probabil
Daca iti umbla putin mintea, prin comentarii poti sa-ti faci un trafic bun. Fara sa faci asa zisul spam. Pui comentarii bune, nici prea dese nici prea rare, si numa pentru faptul ca ai scris ceva bun in legatura cu articolul pe care l-ai comentat, 3 4 persoane sigur vor da click pe numele tau si iti acceseaza blog-ul/site-ul. Asa devii si cunoscut si nici nu faci spam. Daca unora le place cum comentezi poate incep sa te viziteze, iar daca le place ce vad poate ocupi un loc in blogrollu` lor sau mai stiu eu unde. E mai elegant si mai "legal".
e simplu... comenteaza ca si cum nu ai avea un link acolo. Cauta subiecte interesante, stii cate ceva despre pictura, cauta un blog de pictura, stii despre fotografie, cauta bloguri de fotografi si asa mai departe. Domeniile care te intereseaza te vor inspira in comentarii, ele vor fi naturale pentru ca tu chiar ai ceva de zis in domeniul ala si linkurile vor veni .
Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)