14th November 2010, 06:56
0 out of 1 members found this post helpful.
Am de trimis un numar mare de mailuri
Undeva la peste 500.000 de adrese.
Soft-ul il am, am instalat cu succes Interspire, problema apare la serverul de pe care trimit mailurile. Nu cunosc limitarile providerilor, iar ca sa trimit cate 50/zi... trec vreo doua revelioane. Am primit o oferta de a trimite 100.000 mailuri=150$, pret care mi se pare aberant si n-as da atatia bani nici cu pistolul la tampla.
Daca stiti vreun serviciu de mail cu o limita mai acceptabila si care sa nu trimita direct in spam (cum face yahoo), as aprecia sugestia.
Sau daca stiti limitele providerilor, cate mailuri te lasa sa trimiti pe ora?
Va rog sa nu incepeti si aici o discutie despre ce e si ce nu e spam. Nu raspundeti daca nu ma puteti ajuta.
14th November 2010, 12:37
1 out of 1 members found this post helpful.
Postat în original de
FinalDestiny
De cand e permis spam-ul pe seopedia?
Pai omul nu face spam. Trimite doar "newslettere" la care nu s-a abonat nimeni. Va rog ! Sa il ajute cineva sa ne umple mailurile cu mizerii nesolicitate. Da' sa fie cat mai ieftin fiindca rata de conversie e de 0,000001 %.
PS. @Abh, vezi ca facea cineva reclama unui CD cu 6 milioane de adrese de email, pe care se pare ca nu il ai. Sa faci bine sa il cumperi si pe ala !
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)
14th November 2010, 13:41
2 out of 2 members found this post helpful.
Postat în original de
Abh
Va rog sa nu incepeti si aici o discutie despre ce e si ce nu e spam. Nu raspundeti daca nu ma puteti ajuta.
Cred ca ti-ai raspuns singur la intrebarea ta. E si normal ca o comunitate precum SEOpedia sa fie impotriva spam-ului, fie pe web sau mail. Acuma serios... de ce nu ai incerca sa promovezi un produs, serviciu prin caile legale, recunoscute si apreciate de cei din jur?
E timpul sa treci peste etapa asta... multi au inceput cu Spam si au realizat ca fac un lucru rau. Fa-ti timp si citeste pe forum, multe metode de promovare corecte sunt prezentate aici.
Ultima modificare făcută de Ben Boingeanu; 14th November 2010 la 14:06.
Boingeanu Ben
14th November 2010, 20:18
0 out of 1 members found this post helpful.
Sunteti extraordinari
E doar o tehnica de marketing, promovez un serviciu la care omul in mod normal nu are acces pentru ca site-ul e pozitionat rau la acel cuvant cheie. Nu trimit mailul decat o data/adresa.
Daca va deranjeaza si se consider impotriva regulamentului acestui forum, va rog sa faceti plangere unui moderator ca sa stearga topicul, altfel nu imi tineti morala doar pentru ca va credeti mai buni decat mine.