<lipsa text>
<lipsa text>
Ultima modificare făcută de Vipe; 22nd March 2011 la 03:52. Motiv: oferta
Postari pe forumuri faceti? si... oferi si un raport la final?
<lipsa text>
Ultima modificare făcută de Vipe; 22nd March 2011 la 03:52.
In legatura cu postarile de anunturi, presupun ca te referi la anunturi ce suporta link-uri directe dofolloow, faceti posturi si pe bloguri dofollow in engleza? La toate astea dai si rapoarte?
Daca da ma intereseaza
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
<lipsa text>
intr un dialog de 10 minute nu a vrut sub nici o forma sa recunoasca ca de fapt linkurile se pune pe cuvinte aiurea de ex numele lui, in nici un caz pe keywords urile care ne intereseaza. Explicandu mi ca printre altele site ul este ridicat in serp pe tema asta si este serviciu de SEO complet
In concluzie oferta este buna ptr cei cu site uri absolut noi sau care doresc PR. Ma refer la anunturi si bloguri.
Cum i am spus si lui: ideea este excelenta, dar incearca serviciul pe keywords, preturile sunt pe masura si interesul mult mai mare.
<lipsa text>
Serban, nu mai carcoti si tu te rog. Omul a spus clar:
"Publicare anunturi cu link" , "Nu am cercetat care au dofollow sau nu...", "m adaugat faptul ca nu au ce cauta cuvinte cheie prin coment atat timp cat articolul nu are nici o legtura cu semnificatia lor nedorind ca acel comentariu sa fie luat drept spam acest lucru aducandu-ma in postura de spamer si chiar nesimtit fata de proprietarul blogului."
Este sincer, este deschis, este ETIC, ce poti cere mai mult decat atat ? Sincer, de mult nu am mai vazut atat de multa sinceritate intr-un post de vanzare, indiferent de natura lui.
Cine vrea serviciul, cere detalii despre el, si decide daca il vrea sau nu.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Si pe mine cu cat platesti ca comentezi pe blogul meu cu "cizme dama" si mesajul n-are nici o legatura cu subiectul articolului ?!
<lipsa text>
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)