1 out of 1 members found this post helpful.
Toata lumea zice bine.
Dar oare, nu este asta SEO de Romania?
Adica ce faci dupa ce ai ajuns no.1? Gata, ai facut SEO, treci la alte chestii, mai serioase!
Dar na, ca vine unul potent, construieste un barnd nou, solid, si iti ia faţa pe cuvintele cheie principale.
Te impacientezi? No, alea nu aduc cine stie ce trafic. Dar asta e doar inceputu iar in viziunea Google noul brand devine viral (ca altfel il penalizau).
Te apuci iar de SEO? Te apuci, dar cu prudenta ca vremurile sunt grele si o poti da in bara mai rau!
Ati laudat mult carzz. Ok, e o performanta, dar mie tot nu-mi place structura plata pe care au ales-o. Si sa fiu in locul lor m-ar ingrijora faptul ca nu rankeaza pe anumite expresii.
Nu cunosc nisa dar cred ca nu e diferita de altele: sa targetezi cat mai bine si sa ai cat mai mult trafic. Asta inseamna cat mai multe expresii, inseamna timp (intr-adever, de carzz n-am stiut ca e online de doar cateva luni, am crezut ca are un an si ceva), inseamna structura frumoasa. Din punctul asta de vedere eu il vad mai greu de indexat, prin lipsa structurii arborescente clasice. Chiar sunt curios cum va evolua pe termen lung.