@Tony - din comentariu pare ca esti frustrat ca nu esti "greu" - ce-o fi insemnand asta. Eu stiu ca nu esti, dar doar zic... asa pare. Data viitoare apasa pe "report" cand observi ca un moderator n-a luat o masura pe care o consideri necesara. Altfel exista scuza ca n-a vazut postarile. Nu sta nimeni ca la militie cu ochii pe fiecare postare sa o analizeze.

@Paul - stii foarte bine ce nu e ok cu anuntul tau. Si cu celelalte care vand conturi diverse si care n-au fost eliminate la timp. Nu cred ca e nevoie sa scrie in regulament tot ce NU ai voie. Mai tine si de nota generala a forumului, de etica... intelegi tu ca si tu esti admin pe alte forumuri, nu trebuie sa iti explice cineva ca la gradinita.

Daca vrei sa discutam "ca la regulament", in concediu cand am timp iti arat pe forumul pe care il pastoresti ce inseamna sa n-ai acoperire in regulamnt pentru toate aberatiile care pot aparea.

Extra bonus: adresele, numele, numerele de telefon ale vanzatorilor se baneaza forever de catre google in cazul in care cumparatorul face prostioare. Prostioare cum ar fi 1000 de cliks la 1 noaptea (haha). Este nasol pentru ca vanzatorul nu are control asupra a ce s-a intamplat cu contul lui, nu poate deschide cerere de review pe un cont de care va fi legat multa vreme (pana se muta de la parinti sau ia numele nevestii).

Asa ca recomand maxima prudenta cand vindeti (pe okazii, olx si mercador) conturi cu date personale verificate.

Cat despre decizia lui Alex de a sterge... asta este, e singurul care mi-a dat vreodata infractiuni si printre putinii care imi dau negative cand gresesc. Nu l-am injurat si nici nu i-am cerut explicatii. Cand esti activ pe un forum ar trebui sa ai incredere in deciziile administratorilor, nu sa-i iei la .... Nu stiu cum e pe la tine Paul, dar pe unde umblu eu nu prea se ridica astfel de probleme.

PS: da, ar trebui eliminate si anunturile de vanzare de conturi FB, paypal (daca exista) si altele asemenea. Intra clar in categoria blackhat daca sunt vandute la kil si in categoria "potentiala teapa" daca se vand conturi personale.