Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Vand pagini de facebook

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    35
    Posturi
    478
    Putere Rep
    24

Implicit Vand pagini de facebook

Vand 3 pagini de facebook care insumeaza peste 900.000 de fani. Paginile au facut in aceasta luna 750 de euro din adsense. Se pot scoate bani si din alte retele de afiliere pe jocuri care platesc CPA foarte bine (am scos sume frumoase de bani), 2parale, profitshare, programele per lead din piata digitala, etc.

Fanii au fost adusi majoritatea prin aplicatii insa cred ca minim 200k au venit pe parcurs natural.

Banii se pot recupera in maxim 3-6 luni, depinde doar de voi cat de mult va dati interesul (i-am mai vandut o pagina de 100k cu site-ul aferent unui user de aici, ovidiu_negoescu, si si-a recuperat banii dupa vreo 2 luni, raportul de pret per pagina fiind acelasi. Deci se poate!).

Vand paginile pentru ca sunt implicat in alte proiecte mai importante iar, dupa cum stiti cu totii, paginile implica ceva munca si continut nou si de calitate pentru a le mentine sus iar eu ma pot dedica 100% lor.

PS: Contactati-ma doar daca sunteti 100% interesati si aveti pretul cerut de mine 5000 euro, care este FIX, nu ma contactati doar ca sunteti curiosi!

pagini.jpg
    Ultima modificare făcută de catalinux19; 28th March 2014 la 19:26.

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    35

Implicit

Fani facebook romani - preturi noi

Citat Postat în original de Vali D Vezi Post
    50.000 - 260 euro
    100.000 - 470 euro

900.000 la pretul de 100.000 ar fi 4230 euro ... dar presupun ca macar o reducere ca cea intre 50 si 100 de mii tot face, deci aia inseamna: vreo 3800 EURO

Avantajul la oferta de 3800 a lui Vali ( presupusa oferta, poate daca vrea sa confirme macar teoretic pretul desi nu cred ca e interesat cineva de un asa pachet ) e ca ai pe o pagina pe care o vrei tu.

Nu neg ca se pot face cei 5.000 de euro inapoi in cateva luni dar aia inseamna munca serioasa din partea mai multor oameni.

Nu am scris doar de dragul de a scrie. Daca vii cu un pret real pentru ele as fi interesat.

O seara buna.
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

@Guys, de cand a bubuit FB reach-ul, investitia se recupereaza probabil mult mai greu, cu atat mai mult cu cat probabil fanii sunt netargetati. Nu vreau sa par rau, dar un business care produce ~5000 de euro in cateva luni, nu se vinde cu ..... 5000 de eur
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de StarNET Vezi Post

Avantajul la oferta de 3800 a lui Vali ( presupusa oferta, poate daca vrea sa confirme macar teoretic pretul desi nu cred ca e interesat cineva de un asa pachet ) e ca ai pe o pagina pe care o vrei tu.
    meh, iti spun eu care este avantajul cumpararii de fani versus pagini. Pe o pagina pot sa fie foarte multi useri inactivi sau care deja au bifat sa nu mai vada postarile tale, deci poti cumpara o pagina de 100k din care doar vreo 20k mai se uita din cand in cand. Pe cand 100k fani proaspeti sunt cei care erau activi in perioada respectiva, fie ca au venit prin apps sau clickjack.

e fumata treaba cu paginile de fb, din decembrie pana acum am avut nenumarate oferte care de care mai atragatoare. da, se mai fac banii dar nu cum se faceau ca inainte iar investitile se recupereaza greu. afilierea nu renteaza din decembrie, cu adsense au cazut pe capete conturile celor care foloseau youtube si share-to-unlock, iar reachul a fost iar limitat, neoficial as zice.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    35
    Posturi
    478
    Putere Rep
    24

Implicit

@Cunoscatori&Curiosi treaba merge pe facebook insa nu oricine poate obtine rezultate. Degeaba poti genera fani daca nu sunt de calitate, degeaba vinzi fani si te multumesti cu cativa euro, degeaba crezi ca stii multe cand nu stii nimic, degeaba discuti doar despre probabilitati cand nu stii toate detaliile.

Reachul chiar poate bubui, in sensul bun. Trebuie doar sa fii creativ

Mai jos vedeti un screenshot cu o postare de tip link care are reach 140% (nu are legatura cu paginile pe care le vand, are legatura doar cu expertii care stiu absolut totul despre facebook). Voi cat aveti reach in general? Dar la postarile de tip link? Este mic nu? Usor, usor va tinde spre 0 sau spre infinit?
    pam pam.jpg
    Ultima modificare făcută de catalinux19; 28th March 2014 la 22:27.

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    meh, iti spun eu care este avantajul cumpararii de fani versus pagini. Pe o pagina pot sa fie foarte multi useri inactivi sau care deja au bifat sa nu mai vada postarile tale, deci poti cumpara o pagina de 100k din care doar vreo 20k mai se uita din cand in cand. Pe cand 100k fani proaspeti sunt cei care erau activi in perioada respectiva, fie ca au venit prin apps sau clickjack.
    good point ... aia inseamna ca se mai taie din valorea lor

@catalinux deci sa inteleg ca pretul nu e extrem de negociabil
    In acest caz iti doresc spor la vanzare
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de catalinux19 Vezi Post
    Mai jos vedeti un screenshot cu o postare de tip link care are reach 140% (nu are legatura cu paginile pe care le vand, are legatura doar cu expertii care stiu absolut totul despre facebook). Voi cat aveti reach in general? Dar la postarile de tip link? Este mic nu? Usor, usor va tinde spre 0 sau spre infinit?
    pam pam.jpg
    Catalinux, calm... sunt cativa colegii care stiu bine cum vine treaba. Exemplul tau este neavenit, si inainte si acum este simplu sa faci reach cu fapte diverse sau cancanuri, dar la ce ajuta? Arata mi un post in care incerci sa vinzi ceva publicului In sfarsit, nu o lua ca pe un atac, esti pe un forum, avem dreptul la opinii. Daca nu esti de acord, combate-ne.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    35
    Posturi
    478
    Putere Rep
    24

Implicit

Ceea ce nu inteleg este de ce se posteaza in acest topic daca lumea nu e interesata de ceea ce vand...
    Am incercat sa ofer cat mai multe informatii utile, am zis ca pretul este fix, ce mai trebuie?
    Mai ramane sa aflu intr-un viitor raspuns din acest topic ca degeaba incerc sa vand paginile ca peste 2 ani 80% din utlizatori vor parasi facebook-u`
    Asa ceva...

PS: Putem deschide un topic in sectiunea potrivita si putem discuta despre pagini de facebook cat vreti.

helyos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    2nd June 2011
    Vârstă
    34
    Posturi
    105
    Putere Rep
    26

Implicit

stiti ce nu inteleg eu si nu prea cred? cum faci bani cu adsense din paginile facebook? eu nu prea cred asa ceva.....

Adelin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Locaţie
    Tg. Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    24

Implicit

Bani se fac distribuind traficul din FB catre articole in care ai Adsense. Treaba o poti urmari in anaytics la ~adrese url sursa adsense~ . Subscriu la colegii care spun ca se fac bani cu Pagini FB. Eu cu 5000 aprecieri la 3 pagini fac 80 e pe luna. Daca as avea atatea sute de mii... wow nu stiu ce ar fi .
    Citat Postat în original de helyos Vezi Post
    stiti ce nu inteleg eu si nu prea cred? cum faci bani cu adsense din paginile facebook? eu nu prea cred asa ceva.....
    Nimic.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand pagini facebook
    De iSKY în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 8th January 2015, 02:13
  2. Vand pagini facebook
    De polooradea în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 15th May 2014, 11:28
  3. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th February 2014, 12:03
  4. Vand fani (like-uri) pentru pagini de Facebook