Vand 3 pagini de facebook care insumeaza peste 900.000 de fani. Paginile au facut in aceasta luna 750 de euro din adsense. Se pot scoate bani si din alte retele de afiliere pe jocuri care platesc CPA foarte bine (am scos sume frumoase de bani), 2parale, profitshare, programele per lead din piata digitala, etc.
Fanii au fost adusi majoritatea prin aplicatii insa cred ca minim 200k au venit pe parcurs natural.
Banii se pot recupera in maxim 3-6 luni, depinde doar de voi cat de mult va dati interesul (i-am mai vandut o pagina de 100k cu site-ul aferent unui user de aici, ovidiu_negoescu, si si-a recuperat banii dupa vreo 2 luni, raportul de pret per pagina fiind acelasi. Deci se poate!).
Vand paginile pentru ca sunt implicat in alte proiecte mai importante iar, dupa cum stiti cu totii, paginile implica ceva munca si continut nou si de calitate pentru a le mentine sus iar eu ma pot dedica 100% lor.
PS: Contactati-ma doar daca sunteti 100% interesati si aveti pretul cerut de mine 5000 euro, care este FIX, nu ma contactati doar ca sunteti curiosi!
pagini.jpg