Imi explica si mie cineva de ce un keyword precup "Google" este cel mai cautat intr-un motor de cautare cu acelasi nume ? Sau e doar ceva de imagine ?
Imi explica si mie cineva de ce un keyword precup "Google" este cel mai cautat intr-un motor de cautare cu acelasi nume ? Sau e doar ceva de imagine ?
A text that will keep you busy for a few seconds.Thanks for giving me your full attention.
hmm, oare cum ar fi sa iesi pe primul loc pe google la cuvantul google
la ce politica are google cred ca dau ban pe clasa de ip, tara, jumatate de continent...
Cred ca lumea cauta google pe google pentru a gasi informatii despre motorul de cautare sau alte servicii oferite de acesta.
Din aceeasi categorie de ce imi intra 50-100 de unici pe zi din google cautand www.numele-sitului-meu.com cand puteau la fel de bine sa scrie direct adresa in browser?
Nu stiu sa iti dau o explicatie la aceasta intrebare, insa, multi din cei pe care ii cunosc au setat ca "Home page" in browser pagina google... La deschiderea browserului, apare pagina google, evident... Cauta cu google, de exemplu un site foarte cunoscut si vizitat zilnic de ei, si apoi dau click pe rezultat pentru a ajunge pe acel site...Postat în original de turbo
Nu pot sa imi explic fenomenul, si nici ei... Raspunsul: "Imi e mai usor asa!" Nu inteleg cum poate fi mai usor asa insa se pare ca este un "obicei" des intalnit...
Poate vine din increderea acordata acestui motor... Orice - > google it! Alta explicatie eu nu am !
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
mi se intampla cate odata ca in loc sa pun adresa site-ului pe care vreau sa intru in adress bar sa o pun in search bar si sa dau imediat enter fara sa ma uit ce am facut. Si ajuns sa vad ca de fapt sunt in google cautand google.com sau in google cautand adresa completa si corecta a unui site.
la fel fac si eu... daca nu stiu exact ca e.com, sau nu stiu o litera.. google itPostat în original de necropsique
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Da se mai intampla dar probabil cea mai plauzibila explicatie pt keywordu "google" e cautarea de informatii sau noi servicci google
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)