are cineva o explicatie pt asta ?
eu inca nu am gasit nimic, iar problema continua
am nevoie numai de sfaturi bune, nu cumentarii inafara subiectului
ms mult
are cineva o explicatie pt asta ?
eu inca nu am gasit nimic, iar problema continua
am nevoie numai de sfaturi bune, nu cumentarii inafara subiectului
ms mult
La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit
pai cu siguranta ai fost 'hacherit', altfel cum sa ajunga asa ceva in cache. Probabil nu a vrut sa-ti faca prea mult rau, si doar a cautat o sursa de link-uri. Un mic search dupa link-ul din site poate te va ajuta. Nu considera parola de ftp neaparat sparta, gandeste-te ca poate fie ai vulnerabilitati in script, fie vreun troian de ftp . Dar poti verifica totusi brute force-u din log-ul serverului. Daca exista, nu ai codul safe, daca e sters, inseamna ca a fost manual deleted, deci ai fost hacher-it
nu a fost nimic editat , modifica, sau sters si nici un fisier strain mie prezent pe server
noi verificam zilnic de cateva ori siteul pt a prevenii unele probleme si niciodata nu era nimic altceava decat site-ul nostru
inca nici google nu a reindexat desii am dus ceva link-uri din blog-uri si articole, sa vad ce se intampla pe urma
parolele la ftp sunt schimbate saptamanal ( generate din cpanel )
te-ai gandit ca poate a fost vreun cloaking facut de vreun pui de hacker? daca spui ca nu ai vazut nimic ciudat pe site, poate a vrut sa fie hidden si a cautat numa link spre site, el fiind interesat numai de google
pagina si-a revenit ok si in google
ms la toti si pentru comenturile de pe blog
spor la toata lumea
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)