Nu dorim sau nu dorești? Atâta timp cât în regulament nu se precizează nicăieri mie personal mi se pare abuz de putere din partea ta. De ce? Hai să-ți dau nșpee mii de explicații.
1. Ai luat măsura aceasta, probabil te-a deranjat dar nu e normal. Fanii facebook de ce se pot vinde? De ce există posturi în care se acceptă reclamă pe pagini de facebook de N k când regulamentul celor de la facebook spune clar că este interzis?
Spune, vânzarea de fani nu implică prejudicii părților terțe?
Pe scurt, e o prostie ceea ce ai făcut. De aici trag doar 2 concluzii, ori ești advertiser în adsense și probabil te-a deranjat postul, dar puțin în pasă de asta ori ..., Merg pe prima variantă. Aștept o explicație logică, rațională nu o tâmpenie precum cele scrise de mai sus.
PS: Nu poți compara un thread despre un site ilegal cu un thread de cumpărare a unui cont. Sunt 2 chestii diferite! vezi, tu site-urile warez încalcă legislația României, pe când un cont adsense NU.
PPS: Am respectat regulamentul SEOPEDIA și am arătat respect membrilor, deci consider că ar trebui să fiu tratat la fel, nu diferit de alții. Și în plus, sunmte în democrație, doar nu o să postăm doar anunțuri care vă convin VOUĂ? 80% din topicurile de la vanzare/ cumpărare încalcă cel puțin 5% și aduce prejudicii părților terțe.
PPS2: Aștept sute de minusuri, nu dau 2 bani pe ele din moment ce nu pot posta un anunț ce nu încalcă regulamentul SEOPEDIA și e șters că se dorește. De asemenea, doresc baftă tuturor celor care nu știu să se semneze când dă un minus, așa din respect.

Răspunde cu citat