Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 24

Subiect: explicatie stergere post

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    31
    Posturi
    439
    Putere Rep
    25

Implicit explicatie stergere post

Salutare tuturor,

Am postat zilele trecute un anunț în care eram dispus să cumpăr un cont adsense cu pin activat. Astăzi observ că anunțul nu mai este nicăieri pe forum. De ce a fost șters anunțul? Să nu uităm totuși că este un forum și fiecare are nevoie de anumite servicii pentru care este dispus să plătească o sumă de bani. Deci, care este motivul?

Chiar nu îmi dau seama care este problema. Nu este legat de warez, este pur și simplu un serviciu de care am nevoie. Consider că s-a făcut abuz de putere prin ștergerea acelui topic, dar aș prefera varianta celui care a dat delete la topic.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    93
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    93

Implicit

poate a fost sters datorita faptului ca aceste conturi nu pot face obiectul unor vanzari? Ce zici?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    31
    Posturi
    439
    Putere Rep
    25

Implicit

Nu are nici o legătură. Atâta timp cât în regulamentul SEOPEDIA nu sunt interzise vânzările de conturi adsense nu văd unde ar fi problema. REPET: Este un serviciu de care eu am nevoie, așa cum dumneavoastră aveți nevoie de articole sau logo-uri așa , și eu am nevoie de un cont adsense. Secțiunea Marketplace este un privilegiu, right? Bun, dar de ce diferențe între anunțuri? LOGIC vorbind, dacă eu vreau să cumpăr mere care este problema?

Până la urmă este un serviciu ca oricare altul.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    93
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    93

Implicit

Cred ca ai nimerit gresit forumul. Atata vreme cat nu este permisa cesionarea sau vanzarea conturilor, acest post nu isi are locul pe seopedia.

Cu excepția cazurilor autorizate în scris de către Google, în mod expres, nu puteți încheia niciun tip de acord cu o terță parte în care respectiva terță parte să primească plățile efectuate către dvs. conform Acordului sau alte beneficii financiare în legătură cu Serviciile.
    14. Diverse
    Cesiune. Nu puteți cesiona sau transfera vreun drept pe care îl dețineți în temeiul Acordului.
    Suficient de clar?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    31
    Posturi
    439
    Putere Rep
    25

Implicit

Nu, nu este suficient de clar. Dacă așa stă treaba, atunci te rog să ștergi 80% din posturile de la vânzare/cumpărare a site-urile ce nu au drept de vânzare. Site-uri ilegale și alte cele. Posibil să nu fi înțeles eu, dar dumneavoastră îmi aduceți 2 paragrafe din regulamentul celor de la google adsense, paragrafe care efectiv nu au nici o legătură cu regulamentul SEOPEDIA. E un FORUM, și fiecare are dreptul să cumpere ce dorește atâta timp cât nu încalcă regulamentul forumului.

Doresc să discut de preferabil cu un moderator/admin , dacă se poate sunt dispus să discut și telefonic. De asemenea, moderatorul care a șters topicul sper să-și facă curaj să zis ”Eu l-am șters” !

Robyroy, Îmi cer scuze dacă te-am deranjat cu ceva. Prefer să închei discuția deoarece este clar că fiecare are concepția diferită și nici unul dintre noi nu îl va convinge pe celălalt. E clar asta ! Numai bine
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    60

Implicit

L-am sters pentru ca incalca politicile Adsense, asa cum sterg si thread-urile despre site-uri ilegale si multe altele.

Suntem un forum care apreciaza corectitudinea si nu dorim sa producem prejudicii partilor terte.

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    34
    Posturi
    473
    Putere Rep
    22

Implicit

Paginile Facebook se pot vinde?

Imi puteti sterge si mie postul ca e ilegal sa vinzi pagini facebook!

Plus ca se gasesc toti expertii, ca suntem o tara de experti, sa comenteze aiurea.
    Acel topic se pare ca nu l-ati verificat desi am raportat topicul sa-l verifice un admin

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    31
    Posturi
    439
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    L-am sters pentru ca incalca politicile Adsense, asa cum sterg si thread-urile despre site-uri ilegale si multe altele.

Suntem un forum care apreciaza corectitudinea si nu dorim sa producem prejudicii partilor terte.
    Nu dorim sau nu dorești? Atâta timp cât în regulament nu se precizează nicăieri mie personal mi se pare abuz de putere din partea ta. De ce? Hai să-ți dau nșpee mii de explicații.

1. Ai luat măsura aceasta, probabil te-a deranjat dar nu e normal. Fanii facebook de ce se pot vinde? De ce există posturi în care se acceptă reclamă pe pagini de facebook de N k când regulamentul celor de la facebook spune clar că este interzis?

Spune, vânzarea de fani nu implică prejudicii părților terțe?

Pe scurt, e o prostie ceea ce ai făcut. De aici trag doar 2 concluzii, ori ești advertiser în adsense și probabil te-a deranjat postul, dar puțin în pasă de asta ori ..., Merg pe prima variantă. Aștept o explicație logică, rațională nu o tâmpenie precum cele scrise de mai sus.

PS: Nu poți compara un thread despre un site ilegal cu un thread de cumpărare a unui cont. Sunt 2 chestii diferite! vezi, tu site-urile warez încalcă legislația României, pe când un cont adsense NU.

PPS: Am respectat regulamentul SEOPEDIA și am arătat respect membrilor, deci consider că ar trebui să fiu tratat la fel, nu diferit de alții. Și în plus, sunmte în democrație, doar nu o să postăm doar anunțuri care vă convin VOUĂ? 80% din topicurile de la vanzare/ cumpărare încalcă cel puțin 5% și aduce prejudicii părților terțe.

PPS2: Aștept sute de minusuri, nu dau 2 bani pe ele din moment ce nu pot posta un anunț ce nu încalcă regulamentul SEOPEDIA și e șters că se dorește. De asemenea, doresc baftă tuturor celor care nu știu să se semneze când dă un minus, așa din respect.
    Ultima modificare făcută de N.Paul; 17th April 2014 la 19:44.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    282
    Putere Rep
    29

Implicit

Ca sa ma bag si eu ca musca, mi se pare ca Paul are dreptate. Sunt multe care se vand aici care nu respecta diverse reguli: link-uri, domenii .ro, like-uri pe facebook, advertoriale etc.
    Partea ca el vrea cont adsense nou (nu stiu sigur la ce il foloseste) nu mi se pare chiar ok (cunosc persoane care fac "diverse" si isi primesc cateva plati de adsense dupa care schimba contul), insa nu cred ca ceea ce solicita el nu poate fi postat pe acest forum. In caz ca doriti acest lucru mentionati punctual in regulament ca nu este acceptata vanzarea de conturi adsense, insa ar trebui sa interziceti si multe altele.

Daca vreti ca acest forum sa fie 100% curat eliminati si toate posturile care cuprind ceea ce am zis eu mai sus (link-uri, advertoriale, like-uri etc.), asta pentru a avea o abordare unitara.
    Ca si concluzie mie imi place cum este acum acest forum si ceea ce am dorit sa spun este ca nu este corect ca unele posturi care nu respecta regulamentele Google sa fie acceptate si altele nu.

P.S.: nu am avut contact cu Paul asa ca nu ii tin partea pentru ca il cunosc ci pentru ca asa mi se pare corect.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Care e diferența între a vinde un cont adusese si o pagina de fb?
    Amândouă încalcă TC celor 2 site-URI. Corect ar fi sa se aplice aceeași măsura la toți!

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ciudatenie careia ii caut explicatie
    De RoManiac în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 30th November 2009, 18:43
  2. caut o explicatie
    De dcosmin83 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 22nd August 2009, 12:07
  3. Explicatie keyword.
    De necromanc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 3rd July 2006, 19:42
  4. Explicatie ?
    De FireEyes în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 29th November 2005, 17:42

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •