Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 24

Subiect: explicatie stergere post

  1. #11
    Avatarul lui Dan
    Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    107
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    107

    Implicit

    Citat Postat în original de Mihai_Is Vezi Post
    Care e diferența între a vinde un cont adusese si o pagina de fb?
    Pagina FB poate fi transferata, poate avea mai multi administratori etc.
    Contul adsense e ceva personal care contine datele persoanei care l-a creat, iar in cazul de fata contine si adresa lui fizica sau nr de telefon si altele.

    Nu stiu de unde si pana unde asocierea asta. De ce nu vindeti carduri? Ca nu zice nicaieri ca nu e voie.
    Trust, but verify.

  2. #12
    Avatarul lui Tom
    Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    127
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    127

    Implicit

    Discutia e complicata, dar sunt de partea lui Alex.

    Putem discuta 10 ani, cumparatorul are nevoie de cont pentru ca nu e "curat", alfel isi facea singur cont(-uri) si nu exista discutia asta, iar vanzatorul poate accepta o astfel de tranzactie doar daca e "pampalau" (il poti convinge doar prin "prosteala"). Mai bine NU!

    Indiferent daca tranzactia se realizeaza aici sau in alta parte, cumparatorul are principalul scop sa se foloseasca "abuziv" de un instrument financiar, pe numele altei persoane, care nu este nici pe departe o activitate legala (morala). Tranzactia are sanse peste 90% sa fie una "teapa / prosteala", asa ca nu-i vad sincer rostul pe seopedia.

    E o vanzare sensibila, nu se compara cu fanii de FB sau alte aberatii. E dreptul tau sa cumperi ce vrei de unde vrei, dar e dreptul Seopedia sa nu-ti ofere acesata posibilitate(ai incercat mercador, obelix, tocmai, okazii, ebay ?).

    Asta e parerea mea, nu dati cu pietre. Repet, putem discuta 10 ani, ambele parti au partea lor de dreptate, dar sa ajungi sa ceri sa schimbam regulamentul, cand tu vrei sa faci o tranzactie, pentru ca esti "murdar", este jenant.

    Toti avem/facem/desfasuram diverse activitati, mai mult sau mai putin legale (indiferent de ce lege vorbim), dar sa consideram promovarea unor astfel de tranzactii un lucru NORMAL, este absurd. Sa mai cerem si explicatii, este jenant.

    Toti beneficiem GRATUIT de functionalitatile forumului, asa ca nu inteleg de unde astfel de pretentii. Consider ca cererile de schimbare a regulamentului (in cazul de fata) trebuie sa vina din partea unor membrii vechi, care au avut (au) un aport foarte important la dezvoltarea forumului si nu in ultimul rand, trebuie aprobate de Mezei (bo$$), cel care ne ofera tuturor (useri sau vizitatori) GRATUIT functionalitatile forumului, dar pe banii si timpul lui!

    Dar cand tu doar te folosesti de functionalitati, mai ales de informatii si marketplace, iar dintr-o data ai tupeul sa ceri explicatii si mai ales modificari, este din nou (repet), jenant!

    Le recomand tuturor celor care sunt nemultumiti de ceea ce le ofera forumul, sa-si mute "aportul" catre alte locatii (online) mai calduroase.

    ----------
    Citat Postat în original de N.Paul Vezi Post
    Aștept sute de minusuri, nu dau 2 bani pe ele ...
    Ti-am dat! (negativ), pe baza explicatiilor de mai sus! Nu trebuie sa dai bani pe ele, rostul lor este sa ne trezeasca un pic la realitate (realitatea comunitatii seopedia).

    ----------

    off: propun ca orice vizitator (fara cont) sa ceara explicatii si sa emita pretentii la diverse (schimbari de regulament, marketplace, design, diacritice, etc). Sa se zezizeze cineva, azi!
    Ultima modificare făcută de Tom; 18th April 2014 la 19:15.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

  3. #13
    Avatarul lui N.Paul
    N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    31
    Posturi
    439
    Putere Rep
    25

    Implicit

    Dragul meu Tom. Aș fi apreciat comentariul tău dacă nu ai fi aberat. De unde tragi tu concluzia că nu sunt curat și de aceea am nevoie de cont? Paranormal? Ei bine, eu nu cred și sunt sătul de persoane care își dau cu presupusul și cred aia sau aia. Vezi tu, comentariul tău este egal cu zero din moment ce aberezi cu presupuneri ce nu le poți dovedii. Așa pot zice și eu că ești necurat și că ai ceva cu mine, dar nu are rost, personal ți-ai dat cu părerea aiurea fără să știi contextul.

    Ca info, am avut cont adsense și site ce produce lunar peste 500€ - perfect legal (nu produce daune terțelor - așa cum și alex și-a dat cu presupusul total aiurea), doar că l-am scos la vânzare și pe aici și un ”deștept” s-a trezit să-mi bage vreo 2000 de clickuri între orele 02-05 Am în data de 12.04.2014. E clar ce s-a întâmplat apoi cu contul acela. Încă vorbesc cu cei de la adsense, dar posibilitatea să-și anuleze decizia e mai greu de înfăptuit.

    2. Nu am cerut să se modifice regulamentul actual, ci am cerut să se respecte. Închipuieți că te duci la Ion în casă și vezi pe ușă un set de reguli. După vii pe seopedia și ce faci? Respecți regulile de aici sau respecți regulile lui Ion că așa vrei tu? Deci, pur și simplu nu am încălcat regulamentul cu nimic, atâta timp cât nu este precizat explicit acest lucru. Dacă vreți adăugați pur și simplu în regulamanent, dar nu veniți voi repede să ziceți că încalc regulamentul când de fapt nu-l încalc. Și da, l-am citit de mai multe ori.

    PS: Eu nu am făcut comparație cu o pagină de facebook dar hai să luăm cazul profilelor de facebook. Și alea au număr de telefon, date personale și nimeni nu zice nimic. Păi???? Nu sunt tot date sensibile???
    Ultima modificare făcută de N.Paul; 18th April 2014 la 19:38.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

  4. #14
    Avatarul lui AntonioTony
    AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.078
    Putere Rep
    61

    Implicit

    Asa sta treaba? Cum se ridica o problema la adresa moderatorilor, imediat apar "greii" sa linisteasca treburile? Scopul care e de fapt? Sa coexistam in liniste, respectand regulamentul? Sau sa dam cu parul fara motiv? De ce? Doar ca asa zice X sau Y?

    Vreau sa publicati aici partea din regulament care specifica faptul ca sunt interzise asemenea posturi .. puteti?

    Uite topicuri despre care nu a zis nimeni nimic niciodata:

    http://forum.seopedia.ro/website-uri...d-diverse.html
    http://forum.seopedia.ro/adsense/289...detaliile.html
    http://forum.seopedia.ro/adsense/290...t-adsense.html

    Si probabil mai sunt si altele pe langa .. Ce o sa faceti acuma? O sa stergeti si aceste topicuri, precum si postul meu?

    De ce acum cateva luni se permitea asa ceva si acum nu se mai permite? Ce s-a schimbat de ieri pe azi? Pe forum respectam regulile Seopedia? Sau regulile lui Google si Facebook?

    Daca se aplicau aici TOS Google, jumatate din posturi ar fi trebuit sterse .. de ce nu s-a intamplat asta? Cum ar fi supravietuit Seopedia fara jumatate din posturi?
    Cum ar fi evoluat site-urile voastre daca erau interzise pe Seopedia vanzarile de advertoriale? Ca si alea incalca TOS Google .. si implicit ar fi trebuit interzise si aici.

    Ca fapt divers .. n-am nici o treaba cu Paul si nu ma interesa topicul lui .. e NEDREPT ce se intampla. Pe mine ma veti mai prinde exagerat de rar pe forum.
    Succes!
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

  5. #15
    Avatarul lui N.Paul
    N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    31
    Posturi
    439
    Putere Rep
    25

    Implicit

    Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Discutia e complicata, dar sunt de partea lui Alex.
    E o vanzare sensibila, nu se compara cu fanii de FB sau alte aberatii. E dreptul tau sa cumperi ce vrei de unde vrei, dar e dreptul Seopedia sa nu-ti ofere acesata posibilitate(ai incercat mercador, obelix, tocmai, okazii, ebay ?).
    Aș fi încercat mercador, obeliz, tocmai și alte site-uri de profil dacă se preciza că încalc regulamentul prin acest gen de anunț.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

  6. #16
    Avatarul lui Dan
    Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    107
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    107

    Implicit

    @Tony - din comentariu pare ca esti frustrat ca nu esti "greu" - ce-o fi insemnand asta. Eu stiu ca nu esti, dar doar zic... asa pare. Data viitoare apasa pe "report" cand observi ca un moderator n-a luat o masura pe care o consideri necesara. Altfel exista scuza ca n-a vazut postarile. Nu sta nimeni ca la militie cu ochii pe fiecare postare sa o analizeze.

    @Paul - stii foarte bine ce nu e ok cu anuntul tau. Si cu celelalte care vand conturi diverse si care n-au fost eliminate la timp. Nu cred ca e nevoie sa scrie in regulament tot ce NU ai voie. Mai tine si de nota generala a forumului, de etica... intelegi tu ca si tu esti admin pe alte forumuri, nu trebuie sa iti explice cineva ca la gradinita.

    Daca vrei sa discutam "ca la regulament", in concediu cand am timp iti arat pe forumul pe care il pastoresti ce inseamna sa n-ai acoperire in regulamnt pentru toate aberatiile care pot aparea.

    Extra bonus: adresele, numele, numerele de telefon ale vanzatorilor se baneaza forever de catre google in cazul in care cumparatorul face prostioare. Prostioare cum ar fi 1000 de cliks la 1 noaptea (haha). Este nasol pentru ca vanzatorul nu are control asupra a ce s-a intamplat cu contul lui, nu poate deschide cerere de review pe un cont de care va fi legat multa vreme (pana se muta de la parinti sau ia numele nevestii).

    Asa ca recomand maxima prudenta cand vindeti (pe okazii, olx si mercador) conturi cu date personale verificate.

    Cat despre decizia lui Alex de a sterge... asta este, e singurul care mi-a dat vreodata infractiuni si printre putinii care imi dau negative cand gresesc. Nu l-am injurat si nici nu i-am cerut explicatii. Cand esti activ pe un forum ar trebui sa ai incredere in deciziile administratorilor, nu sa-i iei la .... Nu stiu cum e pe la tine Paul, dar pe unde umblu eu nu prea se ridica astfel de probleme.

    PS: da, ar trebui eliminate si anunturile de vanzare de conturi FB, paypal (daca exista) si altele asemenea. Intra clar in categoria blackhat daca sunt vandute la kil si in categoria "potentiala teapa" daca se vand conturi personale.
    Trust, but verify.

  7. #17
    Avatarul lui catalinux19
    catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    35
    Posturi
    475
    Putere Rep
    23

    Implicit

    Dan, esti moderator? Moderatorii acestui forum nu-si fac treaba! Am apasat butonul de report de m-am saturat in acest topic http://forum.seopedia.ro/website-uri...-facebook.html ii doare undeva pe moderatori de reporturile noastre. Deci nu mai da sfaturi altora daca nu i-a nimeni nicio masura.

    Dupa logica cu care Alex Dumitru a sters topicul in care N.Paul incerca sa cumpere un cont de adsense ar trebui sa procedeze la fel in topicul meu. Faptul ca am rugat insistent si n-a facut-o inseamna ca regulamentul forumului e degeaba.

  8. #18
    Avatarul lui Dan
    Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    107
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    107

    Implicit

    Citat Postat în original de catalinux19 Vezi Post
    Dan, esti moderator?
    Pai la cat esti de arogant (si aici si acolo) te astepti sa avem o conversatie normala?
    Si daca regulamentul n-are nici o valoare ce?
    Trust, but verify.

  9. #19
    Avatarul lui catalinux19
    catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    35
    Posturi
    475
    Putere Rep
    23

    Implicit

    Arogant, eu? Sau acei experti care au intrat sa-mi strice vanzarea?

    Cum ar fi sa ma cobor la nivelul lor si sa intru sa le stric topicurile lor spunand ca dincolo e mai ieftin, ca nu se merita, ca nu valoreaza atat, ca in 2 luni nu o sa mai valoreaze nimic, etc (si tot felul de bazaconii), ca vorba lui Serban, acesta este un forum si ne putem da toti cu parerea (desi nu am fost intrebati)?!?! Ce zici?

    Iar adminul desi ii spui de problema nici macar nu te baga in seama. Asta nu e aroganta? Sau cum o putem numi?

    Sustin in continuare daca tot a vrut sa para corect Alex Dumitru sa fie in continuare si sa faca curatenie pe unde trebuie.
    Iar daca nu o va face concluzile sunt simple

  10. #20
    Avatarul lui Nichita
    Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    90
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    3.415
    Putere Rep
    90

    Implicit

    Citat Postat în original de catalinux19 Vezi Post
    Dan, esti moderator? Moderatorii acestui forum nu-si fac treaba! Am apasat butonul de report de m-am saturat in acest topic http://forum.seopedia.ro/website-uri...-facebook.html ii doare undeva pe moderatori de reporturile noastre. Deci nu mai da sfaturi altora daca nu i-a nimeni nicio masura.
    M-am uitat in report-urile venite de la userii forumului. De la tine nu am vazut nici unul. Ori forumul nu functioneaza, ori nu ai raportat postarea respectiva.

    Legat de problema ridicata de Paul: exista cazuri neacoperite de regulament in care se iau masuri de catre admini / moderatori. De exemplu eu banez teparii / cei care iau banii si dispar etc. chiar daca acest lucru nu e acoperit de regulament.

    Uneori facem si greseli, eu am anulat anumite penalizari atunci cand mi-am dat seama ca m-am pripit cu anumite decizii.

    Legat strict de cazul de fata: privind retrospectiv la anumite postari care nu au fost sterse, s-ar putea intelege ca acestea sunt acceptate de regulament. Totusi, este posibil ca lucrurile respective sa nu fi fost observate la vremea respectiva de catre moderatori / administratori.

    LE: Am gasit reportul de la catalinux19. La vremea respectiva nu l-am observat.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

  1. Ciudatenie careia ii caut explicatie
    De RoManiac în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 30th November 2009, 17:43
  2. caut o explicatie
    De dcosmin83 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 22nd August 2009, 11:07
  3. Explicatie keyword.
    De necromanc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 3rd July 2006, 18:42
  4. Explicatie ?
    De FireEyes în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 29th November 2005, 16:42

Permisiuni postare

  • Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •