L-am sters pentru ca incalca politicile Adsense, asa cum sterg si thread-urile despre site-uri ilegale si multe altele.
Suntem un forum care apreciaza corectitudinea si nu dorim sa producem prejudicii partilor terte.
L-am sters pentru ca incalca politicile Adsense, asa cum sterg si thread-urile despre site-uri ilegale si multe altele.
Suntem un forum care apreciaza corectitudinea si nu dorim sa producem prejudicii partilor terte.
Nu dorim sau nu dorești? Atâta timp cât în regulament nu se precizează nicăieri mie personal mi se pare abuz de putere din partea ta. De ce? Hai să-ți dau nșpee mii de explicații.
1. Ai luat măsura aceasta, probabil te-a deranjat dar nu e normal. Fanii facebook de ce se pot vinde? De ce există posturi în care se acceptă reclamă pe pagini de facebook de N k când regulamentul celor de la facebook spune clar că este interzis?
Spune, vânzarea de fani nu implică prejudicii părților terțe?
Pe scurt, e o prostie ceea ce ai făcut. De aici trag doar 2 concluzii, ori ești advertiser în adsense și probabil te-a deranjat postul, dar puțin în pasă de asta ori ..., Merg pe prima variantă. Aștept o explicație logică, rațională nu o tâmpenie precum cele scrise de mai sus.
PS: Nu poți compara un thread despre un site ilegal cu un thread de cumpărare a unui cont. Sunt 2 chestii diferite! vezi, tu site-urile warez încalcă legislația României, pe când un cont adsense NU.
PPS: Am respectat regulamentul SEOPEDIA și am arătat respect membrilor, deci consider că ar trebui să fiu tratat la fel, nu diferit de alții. Și în plus, sunmte în democrație, doar nu o să postăm doar anunțuri care vă convin VOUĂ? 80% din topicurile de la vanzare/ cumpărare încalcă cel puțin 5% și aduce prejudicii părților terțe.
PPS2: Aștept sute de minusuri, nu dau 2 bani pe ele din moment ce nu pot posta un anunț ce nu încalcă regulamentul SEOPEDIA și e șters că se dorește. De asemenea, doresc baftă tuturor celor care nu știu să se semneze când dă un minus, așa din respect.
Ultima modificare făcută de N.Paul; 17th April 2014 la 18:44.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)