Rezultate 1 la 10 din 57

Subiect: Reputatie data aiurea

Afișare hibrid

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

Implicit

Off topic:
    Citat Postat în original de Benko Zoltan Vezi Post
    Dar daca vine unu care desi are reputatie buna dar nu prea face munca de teren, nu vad sa ajute pe altii dar este primul la dat negative, este destul de greu de inghitit. Daca esti o persoana importanta care imparte din bogatia lui pentru a aduce valoare acestei comunitati, atunci esti indreptatit sa le deschizi ochii celor care inca nu s-au trezit.
    Asta cu tre' sa ai 3 brevete, 5 situri si 4 oua ca sa imi dai mie reputatie negativa mi se pare total deplasata, la fel ca si "care ti-ar putea fi copil". Conteaza varsta? E vreun merit ca te-ai nascut mai devreme? E o optiune?

On topic:
    Reputatia negativa pentru topic nou despre care s-a mai scris sau redeschiderea de noi topicuri:

De exemplu eu vreau sa intreb ceva despre Bing, am doua optiuni:
    1. Daca deschid topic nou mi se atrage atentia ca mai sunt 3 topicuri si risc sa fiu ars.
    2. Daca scriu pe un topic despre Bing pe care nu s-a scris din 2012 mi se atrage atentia ca-l invii si risc sa fiu ars

Nu vad o a treia optiune, in care sa nu risc nimic.

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Off topic:
    Asta cu tre' sa ai 3 brevete, 5 situri si 4 oua ca sa imi dai mie reputatie negativa mi se pare total deplasata, la fel ca si "care ti-ar putea fi copil". Conteaza varsta? E vreun merit ca te-ai nascut mai devreme? E o optiune?
    Offtopic:
    Te simti cu musca pe caciula? Conteaza cei 7 ani de acasa si respectul pentru celelalt om. Nu cred ca am vorbit despre brevete, siteuri sau oua, ci despre disponibilitatea de a ajuta alti useri in loc sa judeci.

Edit:
    Si da, si varsta poate fi o optiune asa cum si faptul ca cineva a avut sansa de a veni mai repede in aceasta comunitate, dar pana la urma va conta ce face aici.
    Ultima modificare făcută de Benko Zoltan; 28th April 2013 la 16:48.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de Benko Zoltan Vezi Post
    Offtopic:
    Te simti cu musca pe caciula? Conteaza cei 7 ani de acasa si respectul pentru celelalt om. Nu cred ca am vorbit despre brevete, siteuri sau oua, ci despre disponibilitatea de a ajuta alti useri in loc sa judeci.
    Nu trebuie sa fiu cu musca pe caciula ca sa mi se para deplasat. Vad ca ai luat la propriu exemplul cu ouale, permite-mi sa reformulez: Mi se pare total deplasat sa pui criterii de genul, cine are si cine n-are dreptul sa-ti dea tie reputatie. Eventual fa o lista cu cei care au voie si pune-i in semnatura.

P.S. E doar o parere, nu vreau sa ma cert pe chestii de genul, pentru mine e incheiata discutia

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Indexare aiurea
    De Popescu Marian în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 22nd November 2008, 16:14
  2. Reclame aiurea
    De Vladucu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 22nd December 2007, 00:17
  3. refereri aiurea pe MSN
    De overload în forumul Alte motoare de cautare
    Răspunsuri: 0