Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 57

Subiect: Reputatie data aiurea

Roli este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    84
    Putere Rep
    23

Implicit Reputatie data aiurea

Acum cateva zile am primit o reputatie negativa cu mesajul "invata limba romana mai intai!" si sincer mi se pare dat aiurea.

De ce? In primul rand pentru ca reputatia se da daca ti s-a parut folositor sau total pe langa subiect un raspuns, iar eu am primit reputatie negativa pentru ca am am deschis un subiect a carui continut nu a fost aiurea si nici la categorie necorespunzatoare pusa.

Al doilea lucru pentru care cred ca e aiurea este ca pur si simplu pare a fi data din rautate. Sunt total deacord cu faptul ca poate mai am si cateva greseli gramaticale insa nu sunt intentionate.

Cel care mi-a dat reputatia ar putea explica daca-l rog de ce tocmai atata rautate? Mie mi se pare comportament de copil.

De asemenea adminii pot face ceva impotriva acestor reputatii negative?

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Citat Postat în original de Roli Vezi Post
    In primul rand pentru ca reputatia se da daca ti s-a parut folositor sau total pe langa subiect un raspuns
    Cine ti-a spus tie asa ceva?

Reputatia se de din ce motive vrei. De exemplu sunt unii care, daca ninge, dau reputatii.
    Te sfatuiesc, data viitoare cand mai ai probleme cu reputatia, sa folosesti topicul asta: Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten
    Te poti plange linistit acolo despre orice, fara sa primesti reputatii negative (pentru ca sunt convins ca la un asemenea topic o sa primesti ceva negative)
    Trust, but verify.

Roli este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    84
    Putere Rep
    23

Implicit

Dan am dedus eu din faptul ca atunci cand dai click pe butonul de reputatie intrebarea este Ce parere aveti despre postul lui X si raspunsurile sunt Aprob si Nu Aprob, deci practic ce nu a aprobat el pe postul meu?

Eu cred si asa e normal, ca pentru limbaj sau comportament, sa primesti sanctiuni de la moderatori daca e cazul, nu de la utilizatori care chiar n-au ce face si se leaga de utilizatori noi cu reputatie 0... nu?

Mersi de sfat

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Pai reputatia negativa e o sanctiune? De unde si pana unde?
    Fiecare o intelege cum vrea, dupa cum si tu o intelegi in felul tau.

Un om poate sa nu fie de acord cu postarea ta, sau sa te "taxeze" pentru gramatica, pentru faptul ca s-a mai discutat sau pentru ca, asa cum am mai spus, ninge afara.
    Reputatiile date de utilizatori cu reputatie mica valoreaza foarte putin spre deloc. Conteaza cele date de cei care au deja multe buline verzi. Asa ca nu-ti bate capul, cei cu multe buline verzi nu dau reputatii fara motive serioase (nici pozitive nici negative).
    Trust, but verify.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

REPUTÁȚIE, reputații, s. f. Părere publică, favorabilă sau defavorabilă, despre cineva sau ceva; felul în care cineva este cunoscut sau apreciat
    Felul in care te exprimi, mesajul care il transmiti, sfaturile care le dai sau intrebarile care le pui iti pot influenta reputatia: "Ia uite l si pe tampitelul asta", "Bun raspuns, m-am lamurit", etc.

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    38

Implicit

Data înscrierii 15th March = First blood :]
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Desi cred ca mai bine taceam (precis voi primi o mica reputatie negativa), eu cred ca sistemul amiguu de a acorda reputatie nu e prea folositor, este mai degarana un mod de a da liber frustrarilor! De exemplu daca ar fi numai pozitiva, ar fi mult mai relevant - caci ai primi nuami daca ai facut ceva folositor, iar un mare zero ar spune multe. Asa cum cineva e "pe invers", ai luat una negativa! De ce? Pentru ca se poate!

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Ati si inceput cu victimizarile? Din pacate raspunsurile la 3-4 intrebari ( la inscriere ) nu se transforma intr-o radiografie a voastra. Cum va comportati pe forum, ce raspundeti, informatile pe care le dati, cunostintele pe care le share-uiti dar si tampeniile pe care le spuneti, va transforma intr-o persoana apreciata sau non-grata. Reputatia este un barometru foarte bun pentru toti utilizatorii forumului.

ignorati reputatia, vedeti-va de treaba si atata tot.

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    50
    Posturi
    616
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post

Desi cred ca mai bine taceam (precis voi primi o mica reputatie negativa), eu cred ca sistemul amiguu de a acorda reputatie nu e prea folositor, este mai degarana un mod de a da liber frustrarilor! De exemplu daca ar fi numai pozitiva, ar fi mult mai relevant - caci ai primi nuami daca ai facut ceva folositor, iar un mare zero ar spune multe. Asa cum cineva e "pe invers", ai luat una negativa! De ce? Pentru ca se poate!
    Offtopic: Google translate ?
    Ontopic:
    Pai daca tu pui intrebari aiurea. Ex: vazusem o intrebare pe undeva pusa de un novice "cum se fac reconsiderarile la google". Pai daca domnia sa nu sa obosit nici macar sa utilizeze functia de search de pe forum, ce ar vrea sa sarim toti cu explicatii cat mai detaliate?
    Adu ceva folositor comunitati si sigur vei fi recompensat, pune intrebari aiurea la care deja sa raspuns pe forum si siguri "vei fi recompensat"

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de Zimbru Vezi Post
    Data înscrierii 15th March = First blood :]
    Priceless..
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Indexare aiurea
    De Popescu Marian în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 22nd November 2008, 17:14
  2. Reclame aiurea
    De Vladucu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 22nd December 2007, 01:17
  3. refereri aiurea pe MSN
    De overload în forumul Alte motoare de cautare
    Răspunsuri: 0